Всички сме чували легенди за алфа мъжкарите, гледали сме ги

...
Всички сме чували легенди за алфа мъжкарите, гледали сме ги
Коментари Харесай

6 сигурни признака на Алфа жената

Всички сме чували митове за алфа мъжкарите, гледали сме ги във филми, мечтали сме си за тях, до момента в който четем книги. Алфа дамите обаче имат същите черти на характера и са тъкмо толкоз опияняващи, колкото и „ сътрудниците ” си от мощния пол. Те са родени водачи, разкриват най-хубавите качества на хората към тях и излъчват съблазън и убеденост. Ето кои са знаците, които издават, че сте алфа жена!
1. Не търсите внимание, то ви намира
Където и да отидете, хората се лепят за вас като „ мухи на мед ”. Вие сте неотразими и силата ви е заразителна.Рядко оставате сами, без значение дали става дума за пътешестване, извършване на покупки, или просто тиха вечеря в кварталното заведение.
2. Изкарвате най-хубавите качества у мъжете
Алфа дамата по начало се стреми да живее най-хубавия живот, който може. Едно пъклен недооценено качество на тази дама е, че тя разкрива най-хубавото у колегата си. Може да се посвети същински на идея да „ бута ” своя обичан по стълбичката нагоре.
3. Получавате каквото желаете
Рядко ви се постанова да чакате за нещата, които желаете в живота. Знаете, че нищо, което си заслужава, не идва на сребърен поднос. Ето за какво влагате мозъка и напъните си в това, нищо не ви пречи да постигнете фантазиите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР