Всички сме чували клишето, че жените обожават да пазаруват и

...
Всички сме чували клишето, че жените обожават да пазаруват и
Коментари Харесай

Новият женски рай - любимият dm вече има онлайн магазин!

Всички сме чували клишето, че дамите обожават да пазарят и за нас шопингът е равностоен на кардио подготовка. Е, ще си призная  - клишето въобще не е факсимиле, а самата истина. Да, обожаваме да пазарим, а това, което обичаме още повече е, когато извършването на покупки става бързо, елементарно, комфортно и ни носи отстъпки и спомагателни бонуси.

Точно това предлага! 

“Най-после! ”

 жена телефон iStock

Признавам, че това беше реакцията ми, когато разбрах, че dm към този момент имат. Защото с изключение на жена, която обича да пазари, съм и работещ човек, майка на малко дете, брачна половинка. Знам, че още доста дами влизат във всички тези функции всекидневно. И сме същински супергерои. Но понякога ни се желае да можем да щракнем с пръст и всичко, от което имаме потребност, да се появи пред нас.

Давам ви образец с моя списък покупки за седмицата:
Пелени и пюре за бебето Перилен препарат, тъй като е приключил Парфюм за мъжа ми, тъй като има празник Ново червило, с цел да се усещам красива Сладко от малини за неделните палачинки Храна за котката, тъй като и тя е човек
Всичко това намирам и поръчвам без проблем в . В момента там могат да се намерят над 8000 продукта , а те дават обещание да не стопират да уголемяват асортимента си. Поръчвам непосредствено през телефона си , тъй като платформата е приспособена особено за мобилни устройства.

 жена телефон iStock

Вече ви загатнах, че всички обичаме, когато извършването на покупки ни носи отстъпки и спомагателни плюсове. От dm знаят това доста добре и са се погрижили да бъдем удовлетворени. 

Един от плюсовете в онлайн магазина е регистрацията в „ Моят dm акаунт ”, която носи  специфични оферти и персонализирани услуги. Сред тях е опция за експресно приемане на поръчката - в рамките единствено на три часа в определен dm магазин . Услугата е безвъзмездна за клиенти, които имат регистрация в „ Моят dm акаунт “. 

Получавате и безвъзмездна доставка при покупка над 100 лева. 

А за всяка първа поръчка, направена сред 19.09. и 06.11.2022 година от новорегистрирани клиенти, получавате 15% отстъпка!

На една крачка или на един клик - dm е постоянно покрай нас, с цел да ни направи не просто дами, а същински супергерои!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР