Всички сме чували, че звуците (разбирайте страстното пъшкане) по време

...
Всички сме чували, че звуците (разбирайте страстното пъшкане) по време
Коментари Харесай

Още нещо за звуците по време на секс

Всички сме чували, че звуците (разбирайте буйното пъшкане) по време на секс са гаранция, че се усещаме прелестно в този по този начин съкровен миг. И че с тяхна помощ можем да възбудим още повече колегата и да му вдъхнем ударна доза самочувствие. Е, това не всеки път е по този начин. Но какво не знаете за тях и нужни ли са ни те, когато не ни идва от вътрешната страна да го вършим? Научете в идващите редове: Съвсем естествено е да стартираме да издаваме звуци, когато ситуацията излезе отвън надзор. Когато ни е изключително хубаво и несъзнателно го демонстрираме посредством стенанията си. Често това се случва безусловно несъзнателно.
Много дами го вършат даже и когато са в безспорен надзор над тялото си, единствено с цел да погалят егото на колегата. Истината е обаче, че това постоянно се усеща от другата страна и има противоположен резултат. Разбира се, в случай че ви е хубаво и одобрявате това, което той прави за вас - издавайте звуци на утвърждение, само че не се увличайте. Няма потребност да бъдете като актрисите от филмите за възрастни. Друг доста добър способ е просто да употребявате думи, с които да споделите на колегата, че това, което прави, ви кара да се чувствате ужасно.
А при положение, че не можете да дешифрирате дали вашият човек издава звуци на задоволство, или на нещо по-различно, просто го попитайте по какъв начин се усеща и дали му харесва това, което се случва. Но в случай че се срамувате, просто наблюдавайте езика на тялото му, той в никакъв случай не лъже.
И, девойки, не забравяйте. Ако обичате да се наслаждавате на секса безмълвно, в това няма нищо неприятно. Но в случай че ви е доста, доста хубаво, не се срамувайте да го извикате на глас - това несъмнено ще направи секса още по-страстен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР