Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а

...
Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а
Коментари Харесай

Тези зодии имат зли очи, уроките им ще съсипят живота ви за секунди!

Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а в случай че ни урочасат или ни пожелаят нещо неприятно, то в действителност могат да ни застигнат огромни беди.

Смята се, че тези хора в действителност могат да си играят с силата ни и да преобърнат живота ни, пише  jenata.blitz.bg.  

Астрологията към този момент е идентифицирала зодиакалните знаци, притежаващи такава мощна мощ, която меко казано може да разбие всекидневието ни и да ни отнеме щастието. Тези зодии могат с лекост да ви наранят и е добре да сте доста внимателни да не ги ядосате.

Скорпион

Той се подрежда преди всичко. Представителите на този знак са същински магьосници, които с лекост могат да манипулират хората. Те са доста интелигентни. Трудно е обаче да разбираем елементарно страстите им. Те имат две недостатъци – фамилията им и здравето. Скорпионите заобикалят да приказват на тези тематики, добре е и вие да ги избягвате в тяхно наличие, с цел да избегнете неприятности.

Близнаци

Те са доста мощни по природа и неумишлено могат в действителност да ви урочасат. Те доста деликатно внимават какво им казвате и ще ви ударят по метод, по който са сигурни, че най-вече ще ви заболи.

Риби

Те работят безусловно съзнателно. Много постоянно те работят доста преди да мислят. Под въздействие на страсти и яд този зодиакален знак може да ви пожелае „ най-хубавото ”. След секунди може да осъзнаят, че бъркат, само че към този момент ще е късно. Невинните към този момент ще са потърпевши от уроките на злите им очи. Почти невероятно е да се отървете от проклинание, изречено от техните усти.

Козирог

Той се нарежа на последно място, само че почтено казано не е по-малко рисков от останалите три знака Представителите на този знак нормално са консервативни и арогантни и много постоянно провокират яд. Козирозите доста бързо умеят да разчитат хората и откриват кой тъкмо би им навредил. Тогава той работи, без да се замисля.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР