Всички сме чували, че не трябва да съдим за книгата

...
Всички сме чували, че не трябва да съдим за книгата
Коментари Харесай

20 кадъра на хора, превърнали се в... книги!

Всички сме чували, че не би трябвало да съдим за книгата по корицата й, само че в обществените мрежи стартира ново предизвикателство, в което просто не можем да устоим на кориците!  набра известност в целия свят по време на локдауна като едно от дребното средства, с които хората успяваха да се разведрят, до момента в който си стоят у дома.

Историята му обаче не стартира в този момент – ражда се още преди години, когато чиновници в книжарниците стартират да разпращат между тях занимателни фотоси. Те пресъздават кориците на  свои обичани книги, като деликатно сортират стайлинга, ситуацията и ъгъла, с цел да се слеят с корицата оптимално.

„ Предизвикателството се харесва на хората, тъй като може да бъде извънредно просто или комплицирано – бързо тракване в библиотеката или особено направен костюм “, споделя пред BoredPanda Мариан Чала, шеф на The Willoughby Book Club„ To e уместно и за хора, които са срамежливи пред камера, защото лицето е отчасти или напълно прикрито. "

Според Мариан кориците на в действителност продават. „ Хората към този момент са подготвени да харчат за книги като за декоративни предмети, които да запазятв дома си. Пандемията също ни подсети за смисъла на книгите, че четенето ни носи комфорт, само че и ни дава бягството, от което всички имахме потребност през миналата година. “

Вижте най-хубавите фотоси в галерията!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР