Всички си спомняме първата целувка - за някои едно от

...
Всички си спомняме първата целувка - за някои едно от
Коментари Харесай

Звездите, чиято първа целувка е била на екран

Всички си спомняме първата целувка - за някои едно от най-приятните прекарвания, за други едно от най-неудобните моменти в живота. Както и да сме се почувствали, нормално в спомените ни изплува чувството за фамилиарност на един доста специфичен миг.

Оказва се обаче, че за доста от известните персони първата целувка изобщо не е била нито нещо особено, нито нещо интимно, тъй като се е случила по време на фотоси. Да забележим късата история на пет известни персони и какви са усещанията им от първата целувка, съгласно Insider.

Мила Кунис
 Снимка 327448

Мила Кунис споделя, че първата ѝ целувка е с Аштън Кътчър по време на фотосите на " Шеметни години ". Макар в този момент Аштън да ѝ е брачен партньор, тогава той е бил за нея просто един чужд.

По думите на актрисата пред списание People, тя се е чувствала извънредно обезпокоена, тъй като по това време Аштън към този момент е бил много прочут, а и Мила го е считала за доста сладостен.

Кирстен Дънст
 Снимка 365021

Първата целувка на Кирстен Дънст пък е във филм за вампири. Tя не крие, че се е чувствала просто " непоносимо ", тъй като е била прекомерно млада.

Дакота Фанинг
 Снимка 445780

Що се отнася до Дакота Фанинг, нейната целувка за първи път е по време на фотосите на сантименталната драма от 2002 година " Сватбен сезон ", където тя играе по-младата версия на героинята на Рийз Уидърспун.

" Бях в действителност, в действителност нервна, тъй като в никакъв случай преди бях съм целувала момче и то по устните ", разкрива актрисата в предаването The Tonight Show.

Мили Боби Браун
 Снимка 334794

Оказва, че специфичният миг на първата целувка и за Мили Боби Браун е по време на фотоси, и то на Stranger Things. Там Елевън (изиграна от Мили Боби Браун) целува приятеля си Майк Уилър (изигран от Фин Волфхард).

" Беше необичайно прекарване. Да си заобиколена от 250 души снимачен екип, които те гледат по какъв начин се целуваш с някого, е като " Уау! ", споделя актрисата пред списание People.

Ашли Бенсън
 Снимка 437392

Случва се по време на фотосите на сериала Days of Our Lives. Ашли признава, че е била доста изнервена освен тъй като е ставало дума за първата ѝ целувка в живота, само че и тъй като не е била сигурна какво и по какъв начин тъкмо би трябвало да направи.

Тя си спомня, че е била смутена и от обстоятелството, че артистът, с който е трябвало да целуне е бил на 20 години, за разлика от нея, която тогава е била единствено на 15.
 Анджелина Джоли, Джони Деп, Крис Мартин, Адриана Лима, Джордж Клуни и възрастта, на която те са изгубили девствеността си
На какъв брой години е бил първият път на звездите

Някои отговори са изненадващи, други - не чак толкова
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР