Всички ще сме в зала на днешното гласуване и всички

...
Всички ще сме в зала на днешното гласуване и всички
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Всички ще сме в зала и ще отхвърлим правителството


Всички ще сме в зала на днешното гласоподаване и всички ще отхвърлим държавното управление на ГЕРБ, съобщи Искрен Арабаджиев - народен представител от " Продължаваме промяната ", съобщи БНР.

Най-накрая стигнахме до значимите точки за обществото, сподели той и добави, че са радостни, че най-сетне самодейността е в ГЕРБ и може да се дебатира по състава на държавно управление.

В момента се пробват да ни убедят, че експертното държавно управление е най-хубавото за страната, уточни Искрен Арабаджиев в изявление за предаването " Преди всички ". Според него обаче примерите от предишното приказват за противоположното.

" Когато едно експертно правителство няма политическа отговорност, то е обречено на неуспех ", означи депутатът.

Той изрече мнение, че ГЕРБ не желаят да носят отговорност. Именно по тази причина се пробват да излъчват лица от втория ешалон на партията, добави мнението си той. 

По думите му от партията на Бойко Борисов би трябвало да отгворят на няколко въпроса, един от които е за какво стартират хора от тройната коалиция. Според него е наивно да се счита, че " министрите самичък ги е подбирал проф. Габровски, а Борисов си е седял в " Банкя " ". Депутатът от Политическа партия чака, че Делян Пеевски от Движение за права и свободи ще бъде през днешния ден в пленарна зала, с цел да гласоподава държавното управление. За значимите гласувания той е в зала, безапелационен е Искрен Арабаджиев. 

" Български напредък " се пробват да играят с всички, означи още той и изрече догатката си, че може да гласоподават за държавното управление. Това няма да ги спре след това да желаят приемане на мандата и търсене на поддръжка, добави мнението си депутатът от Политическа партия. 

Ако вторият мандат пристигна при нас, ние ще излезем с позиция, сподели Искрен Арабаджиев и добави, че ще приказват и с сътрудниците си от Демократична България.

Поставянето на условия за Изборния кодекс и лъчение на държавно управление на малцинството не е удачно, счита той. По думите му Изборният кодекс не е най-важното, което би трябвало да одобри на второ четене Народното събрание. Ние ще излезем с решение обществено, сподели Арабаджиев за втория мандат и уточни, че ще излязат с пакет от ограничения в обществената сфера, в сигурността, а също и в административен проект.

В " Продължаваме промяната " няма разнообразни лобита, има разнообразни отзиви на свободни български жители по значимите тематики на страната, безапелационен е Искрен Арабаджиев и съобщи, че с цел да вземат мандата, би трябвало да се стигне до групово решение. 

Според него от Българска социалистическа партия са създали стратегическа неточност с гласуването на измененията в Изборния кодекс. Ако бъде наложено несъгласие от президента, Кодексът ще се върне в Народно събрание и партиите ще могат да премислят позициите си, сподели още Искрен Арабаджиев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР