Всички семейства с деца, независимо от доходите на родителите, да

...
Всички семейства с деца, независимо от доходите на родителите, да
Коментари Харесай

Борисов: Детски добавки за всички семейства от догодина

Всички фамилии с деца, без значение от приходите на родителите, да получават всеки месец детски надбавки. Това ще бъде заложено в бюджета за следващата година.

Новината разгласи министър председателят Бойко Борисов във фейсбук профила си след днешното съвещание на Министерския съвет, оповестява

Семейства с едно дете ще получават 40 лева, фамилии с две деца – 90 лева, фамилии с три деца – 135 лева Помощта ще обхване 1 200 000 деца. По този метод ще разтеглим поддръжката за всички родители в България във времето на пандемия, съобщи той.

Вчера общественият министър Деница Сачева съобщи, че подоходният аршин за разпределяне на детските надбавки би трябвало да отпадне.

Идеята е детските добавки да са универсални. Това е нещо, което съществуваше преди години, беше анулирано може би преди 15 години, изясни тя. Според министър Сачева всички деца в България би трябвало да бъдат равнопоставени.
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР