Всички се стремим към постигането на уют и хармония в

...
Всички се стремим към постигането на уют и хармония в
Коментари Харесай

9-те НЕЩА, с които щастието и късметът у дома няма да ви напускат

Всички се стремим към постигането на уют и естетика в дома, само че желаеме да открием и способи, по които да притеглим повече шанс и благополучие към себе си. А за тази цел могат да ви оказват помощ и разнообразни предмети и практики, които да освободят място за позитивната сила, както и да привлекат такава. Нека забележим няколко образеца за сходни предмети:

Крушки с бяла светлина

Тук става въпрос за крушките и лампичките, които използваме за украса. Няма значение, че не е Коледа, на пазара съществуват най-различни форми и вариации. Бялата светлина притегля позитивна сила, внася уют и топлота.

Поддържайте коридора си чист

Когато входът на жилището ви е покрит с движимости, прахуляк и нечистотия, не се разрешава на щастието и позитивната сила да навлязат в дома ви. Поддържайте чисто и подредено, с цел да е отворено пространството, в което да се настани шансът.
Как вярно да украсим дома си и да приберем украсата, с цел да притеглим шанса?
Коледната елха се смята за източник на позитивна сила и един от най-важните детайли в украсата на дома за Коледа.Добре е да сме з...
Прочети повече
Кръгли предмети

Предметите с кръгла и овална форма се счита, че носят шанс, защото форсират навлизането на позитивна сила. Заложете на тях, а разнообразието е огромно – огледала, сувенири, лампи, маси и така нататък Колкото по-голям е броят им, на толкоз повече благополучие и шанс ще се радвате!

Калинки 

Разбира се, няма по какъв начин да задържите калинките в дома си, само че пък в случай че инцидентно това насекомо е попаднало в дома ви – оставете го, не го убивайте и не го гонете. То ще ви донесе шанс и е добра прокоба, има поверия, че ни показват верния път.

Пресни плодове
Магически цифри за шанс
Независимо дали имаме вяра в магията, в медиумите, в невидимото за очите и всичко, което науката не може да изясни, или сме скептично наст...
Прочети повече
Пресните плодове, като се изключи че имат доста изгоди за здравето ви, притеглят и положителната сила в дома. Затова постоянно зареждайте купата в кухнята или гостната с такива.

Ароматни масла и пръчици

Има някои аромати, за които също се счита, че работят като магнит за щастието и шанса. Такива са да вземем за пример флоралните аромати от лавандула, бор, нероли, пачули, жасмин и други Използвайте натурални съставки за ободряване на дома ви.

Живи цветя

Те внасят чудесна сила, прохлада, уют и благоухание в дома ви. Как да не се притегли и щастието? Обаче когато стартират да се изсушават, ги изхвърлете, с цел да не се преобърне силата от позитивна в отрицателна.
Не е добре да държите тези 7 движимости вкъщи, носят безкъсметие и негативна сила
Всеки избира в какво да има вяра, а ние сме последователи на Фън шуй културата, която ни дава положителни препоръки за привличането на шанс...
Прочети повече
Фигурки, изобразяващи слон

За слонът знаем, че символизира шанс и благополучие. Фигурките със слон са известни от доста години и са все по този начин настоящи и до през днешния ден. Набавете си най-малко една такава украса.

Червени порти

Според практиките на фън шуй, аленият цвят е доста подобаващ за вратите на дома, защото символизира шанс, благополучие и оказва помощ на жилището да се извърши с положителна сила.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР