Всички се стремим да правим неща, които смятаме, че ще

...
Всички се стремим да правим неща, които смятаме, че ще
Коментари Харесай

Тези неща убиват чара ви

Всички се стремим да вършим неща, които считаме, че ще ни създадат по-привлекателни и ще ни накарат да се почувстваме по-добре. Ходим на фитнес, обличаме се добре. Но задавали ли сте си следния въпрос: „ Има ли нещо, което върша, което ме кара да наподобявам по-малко привлекателно? “ Според приятелите ни в прелестния свят на науката, отговорът е „ по всяка възможност, да “, написа Obekti.bg, базирайки се на Life Hack.
Ще ви представим няколко неща, които понижават вашата прелест, дружно с способи да ги избегнете.
1. Не спите задоволително
Кой би предположил? Недоспиването се оказва едно от главните неща, които ни вършат по-малко привлекателни. През 2010 учени показвали на участниците в проучването си фотоси на хора, които не са спали в продължение на 31 часа и такива, които са спали най-малко 8 часа в нощта преди фотосите. Участниците в проучването трябвало да правят оценка фотосите по разнообразни критерии. Лишените от сън хора били оценени като по-малко привлекателни, по-тъжни и по-малко здрави.

Кратък любовен тест разкрива доста секрети! Само след минута ще се изненадате от резултата
Въпреки че може да е мъчно да спим задоволително – общо взето, тъй като животът не ни разрешава, стремете се някак да си осигурите нужните осем часа, с цел да се събуждате свежи всеки ден.
2. Не се държите добре с другите
Всички сме чували израза „ Добрите момчета приключват последни “. Но дали е истина? Според науката най-вероятно не е. Едно от изследванията, които го потвърждава, е извършено през 2014 година в Китай. Учените снимат хора с неутрално изражение на лицето. Под фотосите слагат избрана дума, да вземем за пример почтен, почтен, неприятен или злобен. Други фотоси са без надпис. Резултатите демонстрират, че хората с негативни надписи се правят оценка като по-малко привлекателни от останалите.
За да избегнете това, просто се дръжте добре с близките. Никой не обича да поддържа връзка с кисели и злобни хора. Всички имате дни, в които просто не се усещаме добре. Опитайте да вършиме повече неща, които усъвършенстват настроението ви – бъдете дейни и се забавлявайте повече.
3. Прекалено уплашени сте
Успокойте се, дами, това ще ви направи доста по-привлекателни. Изследване от 2013г. демонстрира, че хетеросексуалните мъже възприемат дамите, при които равнищата на стресовия хормон кортизол са високи, като по-малко привлекателни.
Ясно е с какъв брой доста стрес е изпълнено всекидневието ни. Изпийте чаша вино, отидете на фитнес, практикувайте йога, медитирайте. Напревете го не просто с цел да изглеждате, а да се почувствате по-добре.

Пикантно: Как всяка зодия обича да бъде целувана!
4. Нямате възприятие за комизъм
Чуваме го непрестанно, когато приказваме с другари за това какво ни притегля в някого и какво не. Всеки търси занимателен човек. Затова не е изненада, когато проучване от 2009 година открива, че хората без възприятие за комизъм или с криво-ляво такова, се възприемат като по-малко привлекателни от тези, които имат ужасно възприятие за комизъм. Полът не играе безусловно никаква роля, тъй че... девойки и момчета, практикувайте.
Тук обаче прекомерното усърдие може да ви изиграе неприятна смешка. Просто бъдете себе си и ще видите какъв брой занимателни можете да бъдете, когато си позволите да се отпуснете и оставите смешните неща просто да изплуват на повърхността.
5. Мързелът
Мързелът не е прелъстителен за никого, без значение от пола му. Независимо дали става дума за професионални желания или физическа интензивност, значимо е да станете и да се размърдате. Това, което вършиме, и това, което не вършиме, споделя доста за вида човек, който сте. Ако изберете мързеливо отношение към задачите си и към себе си, логичто е хората да сметнат, че бихте имали мързеливо отношение и към една връзка. Животът е прелестен и трогателен, само че няма по какъв начин да го преживеете от дивана.
Всеки от нас е имал отпуснати моменти, в които няма сила и предпочитание за нищо. Правим единствено най-необходимото, с цел да закрепим ситуацията и нищо повече. Важно е все пак да не оставаме в това положение на застой. Направете лист с нещата, които желаете да извършите всеки ден – поставете го някъде, където ще виждате и задраскайте всяко изпълнено нещо. Няма нищо по-удовлетворяващо от реализирана с изпитание цел. Планирайте деня си наопаки. Представете си, че денят приключва в 5:30 и планирайте тъй че да съумеете да свършите всичко в този интервал.

Представителките на тези 3 зодии са най-недостъпните дами в целия свят!
6. Нечестността
Това е явно. Ако не можете да казвате истината, несъмнено не сте на верния път, с цел да научите по какъв начин да бъдете по-привлекателни. Нечестният човек се възприема като някой, на който не може да се разчита. Когато човек е непочтен, съвсем постоянно има по още някой противен минус, който отблъсква хората.
Просто бъдете почтени. Казано е, че честността е най-хубавата политика и нищо не е по-вярно от това.
7. Език на тялото
Езикът на на тялото може да изяви няколко много неприятни черти като уязвимост, раздразнителност, неустановеност, дискомфорт и още доста. Начинът, по който седите или стоите, може да ви направи доста по-малко привлекателни, в сравнение с допускате. Ако заставате със скръстени ръце, да вземем за пример, можете да създадете усещане, че сте затворени и недружелюбни. Това е задоволително, с цел да ви накара да изглеждате недостъпни и непривлекателни.
Изследване от 2016 удостоверява, че затвореният език на тялото в действителност ни кара да изглеждаме по-непривлекателни. Учените са употребявали фотоси в приложение за запознанства, на които хората били с кръстосани ръце или отпуснати плещи. В различен набор от профили същите мъже и дами се снимат в експанзивни позиции, да вземем за пример с вдигнати ръце нагоре или протягайки се да стигнат някакъв предмет. В този вид позиции същите хора са били оценени като по-привлекателни.
Важно е да обръщате внимание на езика на тялото си. Правете разтягания всеки ден, избягвайте дългото седене и укрепвайте мускулите си. Всичко това ще помогне за възстановяване на стойката ви.
8. Твърде щастливи или горди
Разбира се, всички желаеме да сме щастливи и в това няма нищо неприятно. Но науката предизвестява, че прекомерното благополучие понижава вашата прелест. През 2011 година учени организират опити, в които вземат участие над 1000 хетеросексуални мъже и дами. Показват им фотоси на хора от противоположния пол и ги карат да оценят до каква степен са привлекателни.
Резултатите сочат, че като цяло щастливите дами да наподобяват привлекателни за мъжете, само че дамите не харесват мъже, които са „ прекомерно щастливи “. От друга страна гордостта при мъжете се възприема по-скоро като привлекателна линия, до момента в който мъжете показват, че не харесват дами, които им наподобяват „ прекомерно горди “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР