Всички се стараем да поддържаме чистота и уют в семейното

...
Всички се стараем да поддържаме чистота и уют в семейното
Коментари Харесай

11 предмета в спалнята, които карат мъжа да ви изневери

Всички се стараем да поддържаме непорочност и уют в фамилното си гнезденце. Нали точно чистият и комфортен дом кара мъжете ни да се прибират с наслада у дома? Има обаче някои предмети, които въпреки и да красят ситуацията и да наподобяват нужни, притеглят в къщата силата на изневярата. Странното е, че тези движимости най-често се намират в спалнята!

1. На брачното ложе не трябва да има два матрака. Дълбокият процеп сред тях е енергетична цепнатина във вашите връзки. Купете си огромен топ-матрак и запушете тази пробойна.

2. За предпочитане е мъжът да спи от лявата страна на леглото – тогава на подсъзнателно равнище той ще кара партньорката си да се усеща по-защитена по време на сън. Освен това „ страната на сърцето “ подтиква верността.

3. Никакви картини с голи тела над челната част на леглото! Окачете там картина с нарисувани ириси – те са знак на верността.

4. А в този момент за живите цветя в спалнята. Кактусите на перваза на прозореца са знак на угасващите усеща. Пълзящите растения объркват мъжките мисли. А сухата икебана в спалнята ще потуши пристрастеността посред ви.

5. Огледала. Вашето легло не трябва да се отразява в огледало. Можете в краен случай да оставите огледалните повърхности, в случай че ги разрисувате с красиви орнаменти.

6. Под леглото не трябва да лежи нищо и пространството там би трябвало да е постоянно чисто. Дори един загубен чорап или сритан под леглото чехъл ще внесе отрицателна сила във връзката ви.

7. Статуетките с женски лица нямат място в спалнята ви. Щастие на влюбените могат да донесат двойки фигурки – да вземем за пример две патици мандаринки, които са знак на верността.

8. Ако сте почнали нова връзка, експертите по фън-шуй ви поучават да измененията безусловно всичко в спалнята. Сменете чаршафите, кувертюрите, пердетата, картините, възглавниците. Ако не ви е комфортно да изхвърлите всичко, най-малко подръжте старите си одеяла, възглавници и кувертюри на ярка слънчева светлина. Тя ще ги „ почисти “ от предишното.

Спалня

9. На компютъра не му е мястото в спалнята. Ако инцидентно ви би трябвало компютър точно там, постарайте се мониторът да не е извърнат към леглото.

10. По-добре не слагайте тв приемник в спалнята. Ако обаче някой от вас не е склонен да се елементарни с гледането на обичаните си излъчвания от леглото, сложете тв приемника на равнище най-малко на половин метър над равнището на леглото. Най-добре го монтирайте на стената.

11. Енергията на водата в спалнята не подтиква верността. Не слагайте в това помещение аквариуми, фонтанчета или изкуствени водопади. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР