Всички се питат кой е новият мъж, който кара Михаела

...
Всички се питат кой е новият мъж, който кара Михаела
Коментари Харесай

Кое е новото гадже на Михаела Филева СНИМКА

Всички се питат кой е новият мъж, който кара Михаела Филева да цъфти от благополучие. След поредност раздели и събирания певицата дефинитивно е зарязала рапъра Павел и е заживяла с писателя Димитър Калбуров, написа " Уикенд ". Свалката сред двамата била от преди цяла година, само че чак в този момент Филева намерила сили дефинитивно да постави завършек на остарялата обич, с цел да се отдаде на новата.

Михаела и Димитър се срещнали още при започване на 2017-а около присъединяване на изпълнителката в „ Пощенска кутия за приказки ”, където постоянно се четат произведения на Калбуров. Между двамата незабавно прехвръкнали искри, а напролет на предходната година стана ясно, че Филева е зарязала формалното си гадже Павел. Тогава се заприказва, че рапърът й е поставил рога с друга брюнетка. Говори се, че в действителност първата, която е изневерила, е била Филева. Тя не устояла на изкушението на чаровния Калбуров.

Оказало се обаче, че остарялата обич на певицата към сътрудника й дълго не хванала наслойка. През лятото те имаха общо турне и колкото и да се опитвали да поддържат връзка единствено на сцената, не се получило. Искрите сред тях още веднъж почнали да пламтят и двамата решили да рестартират връзката си. Именно тогава Калбуров написа едни от най-прочувствените си любовни текстове, за които се твърди, че са въодушевени от хубавата Михаела. Въпреки всичко тя и писателят не прекъсват контактите си, с помощта на взаимните си участия в „ Пощенска кутия за приказки ”. Нещо повече – въпреки да има връзка с Павел, през лятото стройната хубавица споделя, че на нощното си шкафче държи книга на Калбуров, без която не заспива. Тя по този начин и не се почувствала щастлива с рапъра. Че любимката на Графа се е събрала с писателя, се заприказва към средата на януари, когато тя показа на страницата си във Facebook фотография, пусната от него. На фотоса се виждат краката на мъж и жена, които четат. Тогава обаче връзките сред двамата към момента не са били доизяснени. Днес те към този момент споделяли общо жилище.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР