Всички се опитахте да отразите една много лоша пиеса с

...
Всички се опитахте да отразите една много лоша пиеса с
Коментари Харесай

Тити Папазов: Божков се опита да употреби Левски, за да злепостави Борисов

Всички се опитахте да отразите една доста неприятна пиеса с допустимо най-лошия артист. Не чаках чак това. В положението, в което е господин Божков се позволяват неточности. Той има неповторимата опция да премисли решението си. Журналистиката беше използвана. Това сподели пред БНт Тити Папазов по сагата " Левски ".
Коментарът му беше във връзка разигралата се през вчерашния ден драма с опита да се трансферират акциите на футболния тим от Васил Божков на премиера Бойко Борисов с посредничеството на Сашо Диков. Малко преди този момент Папазов разгласи, че има ясна визия за тима и се е споразумял с Васил Божков той да поеме тимът. Оказа се обаче, че акциите са жиросани с дата 8 май, а диалогът с Божков бил извършен след дни.
" Да приемем че съм измамен. Това е персонална воля на господин Божков. Ако на 8ми, когато той се включи в BTV, някой е приемал думите му за правилни. Сега едно е несъмнено, че по-късно, което ме излъга в неделя, цялата синя общественост не му има вяра ", разяснява Папазов. И добави: " Грешка може да направи всеки от нас. Подведен под страст, той позволи неточност. Опита се да използва Левски, с цел да злепостави премиера на страната . "
Защо Папазов е повярва на Божков? " Човек има вяра, в случай че той в никакъв случай не лъже. Аз не мога да си показва да кажа на някой нещо и на другия ден... Най-малко заслужавах да ми се обади и да каже... смених си мнението. Господ е дал на индивида уста да споделя истината. ", разяснява Папазов.
" Умолявам още един път господин Божков и господин Попов. Те би трябвало незабавно да създадат ново джиро, да не употребяват Левски. Защото неговите акции са толкоз святи, колкото са святи косите на Апостола. Това да късащ акциите е долнокачествен акт на долнопробна актриса. ", сподели още той.
" Аз самичък по себе си като Констатнин Папазов по никакъв метод не мога да направя нещо – не съм вълшебник. Моят съответен проект, ще чуете всички на конференция, когато получа акциите. "
Очаквайте детайлности
Цялата сага по Случая " Левски " ще намерите тук.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР