Всички се надяваме човекът до нас никога да не се

...
Всички се надяваме човекът до нас никога да не се
Коментари Харесай

Горките жени, ако мъжете им са една от тези 2 зодии

Всички се надяваме индивидът до нас в никакъв случай да не се трансформира, да остане правилен както на себе си, по този начин и на нас. Жените имат по-романтична визия за света и това ги кара да минават през доста разочарования. Това са 2-те  зодии, с които дамите би трябвало да внимават най-вече.
Близнаци
Мъжете Близнаци в действителност имат две лица - едното е на положително мамино момченце, което извършва всичките ти стремежи, а другото на убеден поробител на женски сърца. Когато той желае нещо пробва да играе първата роля, получи ли го обаче, незабавно демонстрира същинското си лице. Близнаците рядко остават с една жена преди да са навършили 30-те и да се почувстват притиснати от времето да основат семейство.
Дева
Изключително лукави и несигурни в себе си мъже, които желаят да потвърдят, че са мечтани. Точно за това са подготвени да ти поднесат всички богатства на света, единствено и единствено да станеш негова. Когато нещата стартират да стават съществени, Девите се плашат и постоянно ти оповестяват, че не са подготвени за сериозна връзка, когато минимум очакваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР