Всички състезатели от националния отбор по плуване са били ваксинирани

...
Всички състезатели от националния отбор по плуване са били ваксинирани
Коментари Харесай

Ваксинирали плувците срещу COVID-19, чакат резултата от допинг пробата на Габриела Георгиева

Всички състезатели от националния тим по плуване са били имунизирани против COVID-19 в “Пирогов” на 17 февруари. Това разгласи президентът на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев. Той благодари за съдействието на министъра на спорта Крален Кралев, ръководителя на България олимпийски комитет Стефка Костадинова и всички помогнали имунизацията да се реализира.

Заради остарели алергии по време на слагането на имунизациите, на Габриела Георгиева е бил комплициран и “урбазон”. На идващия ден обаче специалистката в гърба е била подложена на допинг инспекция, като резултатът от нея към момента се чака.

“На 18 февруари се взе още една проба на Габриела Георгиева. Ваксината беше избрана на 17 в “Пирогов”. При слагането на имунизацията Габриела Георгиева е съобщила, че има остарели алергии – на нея й е подложен урбазон. Издаден ни е документ – той ще бъде показан, когато пристигна резултатът от тестът, в случай че има повишено равнище на урбазон”, разясни президентът на родната плувна централа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР