Всички са виновни, защото поставиха егото си пред България Имаше

...
Всички са виновни, защото поставиха егото си пред България Имаше
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Има причини Слави Трифонов да е обиден

Всички са отговорни, тъй като сложиха егото си пред България
Имаше доста аргументи Слави Трифонов да е афектиран и да изтегли министрите си, разяснява пред БТВ икономическият специалист и някогашен народен представител от Има Такъв Народ Мика Зайкова. По думите ѝ министрите в кабинета " Петков " не могли да открият верния разговор между тях. 

" Има аргументи да е афектиран, само че аз знам, че той обича България ", твърди Зайкова, която е писала даже на соцлидерката Корнелия Нинова в поддръжка на напъните да се направи държавно управление. 

Според някогашния народен представител от Има Такъв Народ нито Христо Иванов " щял да ръси тези тъпотии "  на съвещанието на парламентарната група на Демократична България, нито другите народни представители щели да реагират по този начин прочувствено, в случай че мислят за България.

" Всички политици би трябвало да оставят егото си у дома и да мислят единствено за България. Ако в този момент създадем избори, можем да загубим огромна част от парите за Плана за възобновяване, да спрат европейките стратегии и вложителите ", предизвести Зайкова. Помолена да разяснява инфлацията, експертката уточни, че парите на българите отиват над 54% за храна.

" Тази година по отношение на предходната година един пазар е по-скъп с близо 17% (16.9%). У нас е по-висока инфлацията, тъй като в нея има далавера, само че ние сме най-енергоемката и най-ресурсноемката страна в Европейския съюз ", уточни Зайкова. Според нея мерките на държавното управление нямат нищо общо с инфлацията. " Нивото на техниката и технологията в България е от средата на 20 век. Ние разчитаме на европейските средства, с цел да се преоборудваме и да създадем нашата стопанска система на по-високо равнище ", означи Зайкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР