Всички са отговорни, тъй като сложиха егото си пред България

...
Всички са отговорни, тъй като сложиха егото си пред България
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Има причини Слави Трифонов да е обиден

Всички са виновни, защото сложиха егото си пред България Имаше много причини Слави Трифонов да е обиден и да изтегли министрите си, коментира пред БТВ икономическият експерт и бивш депутат от Има Такъв Народ Мика Зайкова.

По думите й министрите в кабинета " Петков " не могли да открият правилния диалог сред тях. " Има причини да е обиден, единствено че аз знам, че той обича България ", твърди Зайкова, която е писала дори на соцлидерката Корнелия Нинова в поддръжка на напъните да се направи държавно ръководство. Според тогавашния депутат от Има Такъв Народ нито Христо Иванов " щял да ръси тези тъпотии " на съвещанието на парламентарната група на Демократична България, нито другите народни представители щели да реагират по този метод трогателно, ако мислят за България. "

" Всички политици би трябвало да оставят егото си вкъщи и да мислят само за България. Ако в този миг създадем избори, можем да загубим голяма част от парите за Плана за обновяване, да спрат европейките тактики и вложителите ", предизвести Зайкова. Помолена да коментира инфлацията, експертката посочи, че парите на българите отиват над 54% за храна.

" Тази година във връзка с миналата година един пазар е по-скъп с близо 17% (16.9%). У нас е по-висока инфлацията, защото в нея има спекулация, единствено че ние сме най-енергоемката и най-ресурсноемката страна в Европейския съюз ", посочи Зайкова. Според нея ограниченията на държавното ръководство нямат нищо общо с инфлацията. " Нивото на техниката и технологията в България е от средата на 20 век. Ние разчитаме на европейските средства, за да се преоборудваме и да създадем нашата стопанска система на по-високо ниво ", значи Зайкова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР