Всички са извадени от нея…с изключение на едно малко бебе,

...
Всички са извадени от нея…с изключение на едно малко бебе,
Коментари Харесай

Пожарникарите Спасиха Живота На Бебе От Огнен Ад, Но Това, Което Се Случи След 17 Години Ще Ви Просълзи! Снимки

Всички са извадени от нея…с изключение на едно малко бебе, което е забравено измежду пламъците. Майк би трябвало да вземе значимо решение, само че без да се колебае той го прави. Връща се назад в горящия дом. Там, в една от стаите, открива 9-месечно бебе на име Даниеле, написа лайфбг. Тя е свита на кълбо, в ъгъла на леглото си. Майк деликатно взема на ръце детето и се втурва назад на открито към сигурността. Новината за неговия подвиг става притежание на всички.

Години по-късно, с помощта на обществените мрежи, Майк открива Даниеле и взема решение да й напише малко известие: „ Здравейте. Мисля, че преди време Ви извадих от пожар. “ Това малко известие е задоволително на двамата да изградят мощна връзка. Даниеле приключва гимназия и Майк е поканен на церемонията по връчването на дипломите.



В мига, в който момичето излиза на сцената, с цел да произнесе речта си, пожарникарят е насълзен. Тя се обръща към него с думите: “присъствието на Майк тук е в действителност значимо за мен. Аз постоянно рева от благополучие, когато се замисля, че през днешния ден всичко можеше да е друго. Нямаше да съм тук, в случай че не беше той. “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР