Всички са чували за G-точката и клитора, но има друга

...
Всички са чували за G-точката и клитора, но има друга
Коментари Харесай

Жените обичат да бъдат докосвани на тези места

Всички са чували за G-точката и клитора, само че има друга ерогенна зона, която може да помогне на дамите да доближат голям брой оргазми. Малко известната А-точка е сензитивна зона от тъканта в най-дълбоката част на вагината. Тя е ситуирана оттатък G-точката, тъй че е по-трудно достижима, само че в случай че можете да я стимулирате, сигурно дамата ще получи изцяло друго полово прекарване.

За да достигнете с пръст с А-точката, е нужно да поставите показалеца и междинния пръст във влагалището, а палецът задръжте вдигнат на открито. Най-добре би било пръстите ви да са покрай вагиналната стена, по този начин ще можете да докоснете по едно и също време G-точката и А-точката. Започнете с потупване на зоната и по-късно продължете да движите пръстите си във вътрешността и на открито по горната стена - това ще докара до обезпечено задоволство за дамата.

Можете също по този начин да опитате да достигнете А-точката с пениса си по време на секс. За да извършите това, най-добре е дамата да е от горната страна или в поза Обърната ездачка. Въпреки че зоната е в задната част на влагалището, не е нужно да имате дълъг пенис, с цел да я стимулирате.

Докато размерът на вагината може да варира доста, скорошно изследване откри, че междинната дължина е по-малка от 7-8 см.
Но въпреки всичко всяка жена е друга, и в случай че за някои дами А-точката е доста сензитивна, за други може и да не е, написа The Sun, представен от fakti.bg

Има доста други ерогенни зони по тялото на дамата и съгласно ново полово изследване това са петте най-горещи точки:

1. Гърдите

34% от дамите споделят, че зърната им са тази част от тялото, която им носи най-силно полово наслаждение.

2. Шията

Около 28% от дамите настояват, че желаят любовниците им да извърнат повече внимание на тази нежна част от тялото им.

3. Дупето

За 15% от дамите получават доста полово наслаждение при допиране на задните им елементи.

4. Гърбът

6% от дамите се любуват при допиране на гърба им.

5. Коремът

Само 4% считат, че това е най-атрактивната област.

Изследването, извършено от SKYN Condoms и организацията AMP, проучва отговорите на 5 117 мъже и дами на възраст от 18 до 34 години от Съединени американски щати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР