Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си.

...
Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си.
Коментари Харесай

История за ревнива съпруга взриви мрежата

Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си. Създаването на щастлива връзка е доста мъчно, само че и в действителност сладко.

Ревността обаче може да скапе връзките сред мъжа и дамата. Когато сътрудникът се съмнява във верността на половината си нещата от време на време излизат отвън надзор.

Да се съмняваш в индивида до теб от време на време е безусловно безпричинно, а различен път изцяло целесъобразно.

В мрежата могат да се намерят какви ли не житейски истории по тази тематика. Така да вземем за пример преди време от jenata.blitz.bg споделиха за какво мъж се разведе със брачната половинка си в мига, в който видя фотоси в Гугъл maps до момента в който търсеше по-кратък маршрут до работното му място .

Сега обаче мрежата прегря поради история с ревностна брачна половинка. Жената решила да издебне мъжа си и да ревизира телефонните му контакти, с цел да види има ли някой подозрителен номер.

Ето по какъв начин стартира историята, подлудила нета:

„ Една жена почнала да рови в телефона на брачна половинка си. В листата с контакти тя намерила три номера, записани като „ Най-нежните докосвания “, „ Сладка сълза “ и „ Дамата на моите фантазии “.

Писмо от един „ чехлю “ взриви мрежата

Младата дама била доста ядосана и от ревнивост почнала да се обажда на тези номера с цел да разбере кого нейният сантиментален брачен партньор е скрил под тези имена.

Оказало се, че „ Нежно допиране “ е телефонът на майка му, „ Сладка сълза “ е на сестра му. А когато се обадила на номера „ Дамата на моите фантазии “, телефонът й иззвънял “.

Ако обаче желаете да научите остатъка от историята, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР