Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си.

Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си. ...

История за ревнива съпруга взриви мрежата.


Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си. Създаването на щастлива връзка е много трудно, но и наистина сладко.

Ревността обаче може да развали отношенията между мъжа и жената. Когато партньорът се съмнява във верността на половината си нещата понякога излизат извън контрол.

Да се съмняваш в човека до теб понякога е абсолютно неоснователно, а друг път напълно оправдано. 

В мрежата могат да се намерят какви ли не житейски истории по тази тема. Така например преди време от jenata.blitz.bg споделиха защо мъж се разведе със съпругата си в мига, в който видя снимки в Google maps докато търсеше по-кратък маршрут до работното му място.

Сега обаче мрежата прегря заради история с ревнива съпруга. Жената решила да издебне мъжа си и да провери телефонните му контакти, за да види има ли някой съмнителен номер.

Ето как започва историята, подлудила нета:

„Една жена започнала да рови в телефона на съпруга си. В списъка с контакти тя намерила три номера, записани като „Най-нежните докосвания“, „Сладка сълза“ и „Дамата на моите мечти“. 

Писмо от един „чехлю“ взриви мрежата

Младата дама била много ядосана и от ревност започнала да се обажда на тези номера за да разбере кого нейният романтичен съпруг е скрил под тези имена. 

Оказало се, че „Нежно докосване“ е телефонът на майка му, „Сладка сълза“ е на сестра му. А когато се обадила на номера „Дамата на моите мечти“, телефонът й иззвънял“.

Ако обаче искате да научите остатъка от историята, то посетете jenata.blitz.bg

Източник: blitz.bg