Всички произведени бройки от лимитирания модел Lincoln Continentals със самоубийствени

...
Всички произведени бройки от лимитирания модел Lincoln Continentals със самоубийствени
Коментари Харесай

Една кола продаде всичките си бройки за годината само за 48 часа

Всички създадени бройки от лимитирания модел Lincoln Continentals със " самоубийствени порти " са към този момент разпродадени, написа CNBC.

Моделът на Ford, наименуван публично " 80th Anniversary Coach Door Edition ", който е особено юбилейно издание, беше показан през декември. Въпреки цената от $110 000, създадените бройки са били разграбени в границите на 48 часа.

Автомобилът е бил продаван на база на първия пристигнал на място в сервиза, за разлика от закупуването на модела Ford GT supercar, което е обвързвало клиентите с попълвана поръчка. От Lincoln съобщили, че приготвят друга лимитирана серия коли, която ще бъде напълно малко по-различна от сегашния модел Continental, само че това не понижило интереса на купувачите.

Най-забележителната част от колата са вратите, които се отварят против посоката на придвижване. Нестандартният метод на това отваряне на вратите е заложен в колите още от 60-те години. Lincoln отбелязва 80 години от името на модела с 80 юбилейни автомобила. Моделът Continental, отдаден на годишнината, е с 15 сантиметра по-дълъг от общоприетия модел и с първокласната черна тапицерия, която е запазена марка на Lincoln.

А другояче, продажбата на седани в Съединени американски щати и света става все по-трудна. Шофьорите избират джипове SUV, кросоувъри и пикапи. Continental е един от двата седана, които Lincoln към момента осъществя на пазара. Другият е приблизително огромният MKZ, който се предлага както в общоприети, по този начин и в хибридни версии. Сега Lincoln продава четири модела кросоувъри и SUV модели, като ще пусне пети - възкресеният Aviator, по-късно тази година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР