Всички приходи отиват за лечението на малката БелославаБлаготворителна инициатива бе

...
Всички приходи отиват за лечението на малката БелославаБлаготворителна инициатива бе
Коментари Харесай

Русенци помагат на малката Белослава

Всички доходи отиват за лекуването на дребната Белослава

Благотворителна самодейност бе подкрепена с дрифт и тунинг шоу. Събират се фенове на адреналина край Русе. Инициативата поддържа акция за събиране на средства за лекуване на тригодишната Белослава, която се нуждае от присаждане на стволови кафези, и сега се лекува в турска клиника, предава Наталия Йорданова за.

На полигона Държавно земеделско стопанство край Русе в края на седмицата ще се трансформира в място, където ще се концертират представители на рокери и на хора, които харесват дрифта и модифицираните коли.

Целта е благотворителна.

Инициаторът на тази демонстрация, с която да се помогне на дребното момиченце от Русе, Михаел Иванов сподели, че откакто схванал от интернет за случилото се с Белослава, е решил да провежда събитието и за повторно да се помогне на нуждаещото се дете.

По време на надпреварата ще бъдат сложени кутии, ще се събира и такса вход от пет лв.. Всеки от феновете ще има опция да се повози в дрифт автомобил против такса. Сумите от продажбата на обезпечения кетъринг също ще бъдат предоставени за идеята. Всички доходи от събитието отиват за лекуването на Белослава.

"Над 80 участника ще има в дрифта, над 100 автомобила в модификацията, 200 мотора от Русенско откриват точно на събитието сезона. Очакваме най-малко 3000 индивида аудитория ", сподели още Михаел Иванов.

Шоуто стартира на 3 април от 9 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР