Всички предсказваха, че Брад Пит ще грабне статуетка от наградите

...
Всички предсказваха, че Брад Пит ще грабне статуетка от наградите
Коментари Харесай

Срещата между Брад Пит и Дженифър Анистън, която взриви интернет

Всички предсказваха, че Брад Пит ще грабне статуетка от премиите на Гилдията на филмовите артисти, само че никой не очакваше занимателната му и ексцентрична тирада... най-много Дженифър Анистън.

Пит взе премията за артист в поддържаща роля за представянето си като каскадьора Клиф Бут в „ Имало едно време в... Холивуд “. След като одобри премията от водещата Дженифър Гарнър, Пит разчупи атмосферата с първата си от доста смешки, казвайки на публиката: „ Трябва да прибавя това към профила си в Tinder “.

View this post on Instagram
A post shared by Variety (@variety) on Jan 19, 2020 at 5:48pm PST

Той продължи да благодари на своите номинирани сътрудници от продукцията Леонардо Ди Каприо, Марго Роби и „ краката на Марго Роби “, като се базира на от дълго време открития кинематичен култ на режисьора Куентин Тарантино.

Спиращи дъха Катрин Зита-Джоунс, Джей Ло и още звезди на премиите на Гилдията на филмовите артисти >>>

„ Краката на Маргарет Куоли, краката на Дакота Фанинг “ , продължи той. „ Сериозно, Куентин отдели повече дами от обувките им, в сравнение с защита на летище. “

Брад Пит продължи да се забавлява, като означи, че героят му е човек, „ който се напушва, съблича ризата си и не се схваща със брачната половинка си “ . „ Голяма изненада “, добави той, до момента в който публиката не можеше да спре да се смее.

Brad Pitt joked about being a guy who gets high, takes his shirt off and doesn’t get along with his wife and the cameraman panned to Jennifer Aniston. SOMEONE GIVE THIS CAMERA CREW AN EMMY #SAGAwards pic.twitter.com/CdUZZTSTuT
— Lucy on the Ground (@lucyontheg) January 20, 2020
Тогава операторът зад камерата, който би трябвало наложително да получи покачване, сподели в непосредствен проект Дженифър Анистън , която завоюва премия по-късно вечерта за присъединяване си в “The Morning Show”. И дано да кажем, че изражението ѝ приказва задоволително, до момента в който ръкопляскаше със сконфузна усмивка.

Добри другари: Брад Пит и Дженифър Анистън още веднъж дружно на аления килим на премиите Златен глобус >>>

По-късно по време на церемонията обаче камерите съумяха да уловят и Брад Пит, който се стопира пред един от мониторите зад кулисите, с цел да изгледа речта и награждаването на някогашната си брачна половинка Дженифър Анистън. Докато тя получаваше своята премия от Гилдията на актьорите, Брад не можеше да откъсне взор от нея и не спираше да се усмихва, а това несъмнено не остана прикрито.

View this post on Instagram
A post shared by Nevanta (@nevantamedia) on Jan 20, 2020 at 12:05am PST

След това зад сцената беше хваната от камерите и тяхната инцидентна и доста чаровна среща, при която те размениха небрежно поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и погледи. Почитателите им заляха интернет с реакции и мнения, само че очевидно двамата не престават да бъдат единствено „ доста положителни другари “, както означи в изявление неотдавна самият Брад Пит.

Още фотоси от вълнуващата среща разгледайте в галерията ни ТУК!

Към галерията >>>

View this post on Instagram
A post shared by Revista moi (@revistamoi) on Jan 19, 2020 at 7:29pm PST
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР