Всички познаваме хора, които се мислят за по-силни, по-умни или

...
Всички познаваме хора, които се мислят за по-силни, по-умни или
Коментари Харесай

Това са най-надменните зодии

Всички познаваме хора, които се мислят за по-силни, по-умни или по-хитри от другите. Защо е по този начин? Според звездите има 4 зодии, които най-често се надуват и си вирят носа, написа trafficnews.bg.

Близнаци

Кой би предположил? На пръв взор звучи парадоксално, че Близнаците може да са надменни. В последна сметка няма различен знак, който да е толкоз милосърден, занимателен и обаятелен. Но този екстровертен въздушен знак умее да омайва близките и чудесно го осъзнава. Това го прави да наподобява надменен и неосъществим. Няма подозрение, че Близнаците имат подарък слово, само че не е неприятно да стъпват по-здраво на земята.

Дева

Девизът на Девата е: „ Само това, което сама направя, е свършено добре “. Този претенциозен земен знак е извънреден перфекционист. Държи се по този начин, като че ли превъзхожда останалите в духовно отношение и постоянно основава усещането, че е надменен. В такива моменти Девата просто би трябвало да бъде смъкната от облаците. Тогава ще прояви и положителната си страна.

Лъв

Не е оригиналност, че Лъвът обича да е в центъра на вниманието. Следователно нищо чудно, че близките от време на време го възприемат за нахален и високомерен. Защото в редица обстановки огненият знак e податлив да демонстрира твърдоглавство – най-много когато нещата не вървят, както си ги е представял. Тогава губи визия за действителността и наподобява в очите на близките придирчив и доминантен.

Телец

Още един знак, който минава за изключително надменен, е Телецът. Той е прочут с това, че постоянно желае да има право и да знае всичко най-добре. Родените под този земен знак са уверени, че са най-умните, и от време на време се самозабравят. Разбира се, това не се приема добре от близките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР