Всички познаваме хора, които са свикнали да закъсняват постоянно. Някои

...
Всички познаваме хора, които са свикнали да закъсняват постоянно. Някои
Коментари Харесай

Зодиите, които винаги закъсняват

Всички познаваме хора, които са привикнали да закъсняват непрекъснато. Някои от тях се оправдават с измислени аргументи, а други с назадничав Меркурий. Подобно държание не би трябвало да се отъждествява като пренебрежение или безнаказаност.
 
Просто навикът да се закъснява е набор от вродени черти на характера, които са повлияни от зодиакалния знак.

Това са зодиите, които постоянно закъсняват.
 
Близнаци
 
Преди всяка среща Близнаците осъзнават, че просто нямат какво да облекат. Следователно повода за безконечните им закъснения е тяхната несъразмерна угриженост за външния им тип.
 
Рак
 
Емоционалните Раци се пробват в никакъв случай да не закъсняват. Но от време на време те се двоумят дали въобще би трябвало да отидат на срещата, претегляйки всички плюсове и минуси от нея.
Представителите на този знак се плашат от непредсказуемостта. В резултат на това те постоянно закъсняват и това ги кара да се усещат още по-неудобно.
 
Стрелец
 
Стрелците се отличават с вродена злост към строгите правила и опитите на останалите да управляват държанието им. Те просто се нуждаят от смяна. Ето за какво Стрелецът не желае да бъде „ като всички останали “ и заобикаля предвидимите сюжети. Това е повода за безконечните му закъснения.
 
Водолей
 
Свободолюбивият Водолей просто ненавижда да се подчинява на разпоредбите. Поради тази причина представителите на този знак доста постоянно закъсняват за срещи, работа и даже за значими събития. Тяхната акуратност може да бъде възпрепятствана от креативен полет на мисълта, ненадейно просветление или безпределно възприятие на благополучие.  Въпреки навика си постоянно да закъсняват, Водолеите не провокират отрицателни страсти в близките.
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР