Всички пострадали в тежката катастрофа на пътя между Враца и

...
Всички пострадали в тежката катастрофа на пътя между Враца и
Коментари Харесай

Вижте какво е състоянието на пострадалите в тежката катастрофа на Криводолско шосе

Всички потърпевши в тежката злополука на пътя сред Враца и Криводол през вчерашния ден с в положително положение и заплаха за живота им няма, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Както първо BulNews.bg заяви, случаят стана към 13 часа през вчерашния ден, малко след отбивката за язовир Агов дол. Лек автомобил „ Волво “ се движел в посока към Криводол. Изневиделица в лентата му навлязло идващо отсреща „ Сузуки “ и се забило челно в него.
И двата автомобила са карани от дами. Зад кормилото на „ Волво”-то била 49-годишна врачанка с букви М.С. Тя се е разминала без пострадвания, въпреки че бе откарана с кола за спешна помощ в болница след тежкия удар. С нея пътувал синът й Х.С./30 г./, който също е осободен след лекарски обзор, и татко й Х.П. на 75 години. Възрастният човек е с комоцио.
Най-тежко е потърпевша лидерката на „ Сузуки”-то Т.Т. на 50 години от Враца. Близо час след случая спасители се опитваха да я извадят отдолу под смазаните ламарини на колата. Жената е настанена за лекуване в хирургичното поделение на врачанската болница с фрактура на левия крайник.
Пробите за алкохол на шофьорките са негативни, споделиха още от полицията. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР