Всички пострадали са в стабилно състояние. Най-тежко е пострадал шофьорът

...
Всички пострадали са в стабилно състояние. Най-тежко е пострадал шофьорът
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Всички пострадали в катастрофата между ТИР и автобус са в стабилно състояние

Всички потърпевши са в устойчиво положение. Най-тежко е потърпевш водачът на рейса - 64-годишен мъж. Той е със счупени лява и дясна подбедрица. Подготвя се за интервенция, изясни на ексклузивен брифинг здравният министър Кирил Ананиев, съобщи БТВ.

Осем души остават в болница след вчерашната злополука сред ТИР и рейс на автомагистрала "Хемус ". Продължава изясняването на аргументите за злополуката.

48-годишна жена е настанена в болница "Света Анна ". Тя е с лицево-челюсти пострадвания. В устойчиво положение е и също следва да бъде оперирана, стана ясно от думите му.

В „ Пирогов” са постъпили четирима души – трима са с леки контузии, обработени са и са освободени незабавно. В болница „ Царица Йоанна” са постъпили мъж и жена. Те са с охлузвания и също са освободени.

„ През почивните дни минаха 28 произшествия през „ Пирогов”. Настанени са осем пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лекуване 400”, изясни шефът на „ Пирогов” Асен Балтов.

Двамата молиха хората да карат деликатно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР