Всички постигнати договорености са отчетени между първо и второ четене

...
Всички постигнати договорености са отчетени между първо и второ четене
Коментари Харесай

Жельо Бойчев смутен, че приходните агенции не си вършат работата

Всички реализирани договорености са регистрирани сред първо и второ четене на така наречен Закон за горивата, който разбуни духовете.

Това регистрира вносителят Емил Димитров - Ревизоро на взаимното съвещание на бюджетна комисия и комисията по енергетика, която гледа плана му.

Той благодари на всички министри и сектори, взели участие с промените. " Това, което сме поели като ангажимент, ще го осъществим ", увери Ревизоро.

Жельо Бойчев от Българска социалистическа партия е обезпокоен, че организации не си правят работата. МФ стои ли зад плана, откакто преди време оповестиха, че законът е в несъгласие с европейските правила, пита той.

Менда Стоянова показа разочарованието си, че на съвещанието липсват представители на Министерство на стопанската система. Ведомството изпратило три мнения по законопроекта - всички противоположни.

" Има потребност от подобен законопроект за регулация на този отрасъл ", счита герберката. " Смисълът на един закон е да контролира, не да убива ". Така тя разяснява постигнатото единодушие сред обособените сектори.

Социалистът Румен Гечев пък е учуден от " нововъведението в международната законодателна процедура ", въведена от икономическото министерство с другите му мнения.
Той изиска от МИ да участват и изиска отмора, до момента в който дойдат специалисти.

" Пеш е на пет минути ", посочи Гечев, който е неудовлетворен, че в МИ си пиели кафето, вместо да уважат Народното събрание.

Министърът на финансите разстрелва плана, разяснява още аленият народен представител за отрицателното мнение на другото ведомство. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР