Всички поне веднъж сме се питали дали сме достатъчно добри

...
Всички поне веднъж сме се питали дали сме достатъчно добри
Коментари Харесай

Какво различава обикновения и страхотния секс

Всички най-малко един път сме се питали дали сме задоволително положителни в леглото и какво не ни доближава, с цел да се превърнем в майстори на палавите игри. Истината е, че сексът е едно сложно прекарване , което не е вярно да се преглежда единствено от физическа позиция.

Да, в центъра стои сливането на две тела за върхово наслаждение . Но нито методът, по който това обединение се случва, не постоянно е еднакъв, а и пикът не постоянно е обезпечен. Върху тези моменти оказват въздействие не един и два фактора.

 Снимка 335789

Химия

Който каквото и да приказва, няма по-хубав секс от този, който вършим с огромната ни обич . Много дами не са достигали до оргазъм преди да срещнат мъжа на живота си.

И повода е, че запаметяващият се край се подсигурява освен от това какво вършат телата ни, само че и какво се случва в мозъците .

 Снимка 335775

Комуникация

В множеството случаи до момента в който сме се разгорещили не ни е изключително до приказки. В този случай визираме освен възхвалите и възклицанията какъв брой ни е хубаво, а и изразяването на горещите ни стремежи .

Подхващането на тематиката до момента в който се гушкаме под леглото може да е много възбуждаща въведения към осъществяване на мокрите ни сънища. А и сътрудникът ни мъчно може да отгатне какво желаеме от него, в случай че най-малко не му дадем насоки. С думи или с дейности.

 Снимка 335790

Отдаденост

Да виждаш, че на половинката ти й пука за твоето наслаждение, също е много възбуждащо. Все отново, сексът е съвместен акт , от който и двете страни би трябвало да останат задоволени. В противоположен случай може да се трансформира в не изключително мечтан свършек на вечерта. И тогава към този момент имаме проблем.

 Снимка 335777

Феърплей

Kакто споменахме нагоре, напъните в леглото би трябвало да бъдат споделени. Най-вече когато става дума за любовната игра . И тук идва основната роля на оралния секс. Практикуването му ни подсигурява, че всичко освен ще стартира добре, само че и ще свърши още по-добре.

 Снимка 335776

Експерименти

Никой не чака от нас да знаем наизуст всички пози от Кама Сутра и да бъдем най-малко на равнището на актьорите от филми за възрастни. Но самата концепция да предложим на половинката да вършим секс в кухнята или да пробваме онази поза, която толкоз доста са ни хвалили, е много възбуждаща.

 Снимка 335773

А новото прекарване подсигурява и нови измерения на удоволствието. Трябва обаче да сме наясно до каква степен се простират опциите ни , с цел да не се окажем в сконфузна обстановка или пък в ареста поради секс на публично място...

Самоувереност

Няма нищо по-секси от човек, който се усеща удобно в кожата си. Дори и с коремче и малко по-дебели бедра, една жена може да бъде същинска хала в леглото.

 Снимка 335787

Но не и в случай че мисля непрекъснато за дребните си дефекти. Същото важи и за мъжете, при които комплексите са най-много поради размера на мъжкото достолепие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР