Всички помним разговорите за края на света през 2012 година.

...
Всички помним разговорите за края на света през 2012 година.
Коментари Харесай

Пророчество от Библията оповести кога иде краят на света

Всички помним диалозите за края на света през 2012 година. Тогава, съгласно учените, в деня на зимното слънцестоене, 21 декември, завършва следващия цикъл по календара на маите, което значи настъпване на Армагедона. А откакто нищо не се случи, бе казано, че предците ни са се объркали и краят на цикъла значи единствено завършек на цикъл, само че не и на света, а отсега нататък маите просто не са съумели да си напишат календара.Оттогава всяка година се появяват заявки, че настъпилата година сигурно ще ни е последната. Така, че в случай че се опитаме да си спомним всичките обещания за края на света, то описът ще излезе много дълъг. Вече над 10 години умираме по 20 пъти всяка година. Естествено, 2018 година не прави изключение. Ето няколко гръмки теории и заявки по този мотив.

Потоп
Да стартираме с най-баналното. Американският професор Джеймс Хансън твърди, че напролет на 2018 година ще настъпи климатичен пъкъл на земята. Ще стартира да вали дъжд, който ще се излива с месеци. В последна сметка, Англия, Испания и Италия ще се окажат под вода, а Индия ще бъде ударена от чудовищно цунами.
А по-късно бавничко под вода ще се окажем и всички останали. Професорът основава на своите прогнози на данните за климатичните промени, а повода, несъмнено, ще бъде световното стопляне. Тези хрумвания от дълго време не са нови. Още през 2004 година излезе паметният филм на Роланд Емерих "След утрешния ден ", а по-късно и лентата през 2012 година със същото име "2012 ".

Метеорит
Според втория сюжет, тази година ще ни унищожи астероид или комета. Също е тривиално, това го чуваме всяка година. Този път прогнозата за небесното тяло на гибелта направиха индийците хопи, базирайки се на някакви си свои антични текстове.
Трябва да е каже, че старейшините на племето даже са провели среща с американската администрация, с цел да предупредят човечеството за заплахата. Но НАСА непрекъснато следи всичките обекти, които евентуално биха могли да падната на Земята. Засега такива няма, може да се спи умерено.

Война
Нито една година не минава без следващото "разшифроване " на предсказанията на Нострадамус. Тази година пророкът твърди, че през 2018 година ще стартира огромна война сред християни и мюсюлмани.
Изглежда, че тълкувателите разшифроват не предсказанията, а челата на вестниците, по тази причина сега всеки един човек може да каже, че такава война е изцяло допустима.
По тази тематика са и предсказанията на пророчицата Сюзен де Уере, която описа, че през настоящата година Северна Корея ще стартира нуклеарна война.

Идването на Антихриста
Френският конспиратор Матьо Жан Марк Джоузеф Родриго показа следната доктрина, че на 24 юни 2018 година ще се случи пришествието на Антихриста. Своите думи той поддържа с цитати от книгата "Откровение ": "Ще му бъде дадена власт да работи в течение на 42 месеца. Ще има мъдрост. Отчети цифрата на звяра, който има разум, тъй като това число не е човешко; неговото число е 666 ". Правейки някакви сметки въз основа на текста французинът е получил и въпросната дата.

Останалото
А и самоте конспиратори постоянно са на равнище. На 1 януари всяка година те се събират на съвещания, на които измислят какви ли не нелепости.
Тази година, както и предходната, наборът е безусловно общоприет. Става дума за рептилите и планетата Нибиру, или други висши същества, които от дълго време скрито ни ръководят. Появата на Антихриста или, в противен случай, на някакъв различен оракул. Разбира се има и милиони разновидности за войни и по този начин нататък.
След дълги години на безконечни обещания за Апокалипсиси хората към този момент би трябвало скептично да се отнасят към думите на пророците и всички останали. Но, заради незнайни аргументи, хората не престават да имат вяра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР