Всички получаваме удар“ от време на време – независимо дали

...
Всички получаваме удар“ от време на време – независимо дали
Коментари Харесай

„Поставям под съмнение цялата си връзка заради начина, по който гаджето ми ходи`

Всички получаваме „ удар “ понякога – без значение дали си бил с някого две минути или две години. Но една жена сигурно поляризира интернет, откакто призна, че походката на колегата й е сложила връзката им на тъничък лед.

Въпреки че може да си представяте чудноват тип клатене или тръс в жанр Mr Bean, това въобще не е по този начин. Вместо това 27-годишният мъж твърди, че в действителност наклонността му постоянно да върви напред е това, което непрестанно се отразява на нейните скорости.

В Reddit тя изясни: „ В началото на нашата връзка забелязах, че той имаше податливост да върви пред мен. Например, в случай че отидем до магазин, той незабавно ще тръгне към входа, без да ме изчака.

Към момента двойката се среща от съвсем две години, като навикът още веднъж и още веднъж изнервя връзката им. Един разочароващ случай даже се случи тази седмица, когато двойката отиде да гледа филм. „ Театърът беше малко препълнен и до момента в който се насочвахме към нашата публика, той изпусна разписката си, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР