Всички политически партии са оплетени в тези казуси. Най-вече ГЕРБ.

...
Всички политически партии са оплетени в тези казуси. Най-вече ГЕРБ.
Коментари Харесай

Т. Дончева: Ударът с акцията ”Бенчев-Очите” е умишлено нанесен от ГЕРБ

Всички политически партии са оплетени в тези проблеми. Най-вече ГЕРБ. Те имат благоприятни условия да нанасят на своите политически съперници удари, които да не могат да върнат. ГЕРБ имат най-големи благоприятни условия да осъществят властта. Щетата за Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи е явна и считам, че е съзнателно нанесена от ГЕРБ. Така Татяна Дончева разяснява акцията ”Бенчев и Очите ”
Някой е споделил на Митьо Очите да напусне страната. Той е изваден на открито, с цел да заловен другите двама - Бенчо Бенчев и Несрин Узун. Близки до Очите в Националната сигурност са го уведомили, добави Дончева от " Движение 21 ".

Тя опита да разсее част от неяснотата към проблема Бенчев-Очите като посочи, че Митьо Очите няма какво да прави като съветник на охранителната компания на Бенчо Бенчев. " Желязков не може да има компания, защото има присъда. Очите не е прочут като специалист по сигурността. Какво ли прави там? ", добави Дончева.

В момента в Народното събрание всички са представители на една политическа мощ – Българска комунистическа партия. Различни нейни кланове и крила. Тези хора не се самоизбират. Българският народ има опрощаващо отношение. Той е сеирджия. Къде са по време на изборите тези, които плюват управниците? Българите гласоподават за спечелилия, а не за тези, които ще отговорят на условията им, разясни политикът.

Българският политически живот би трябвало да разрешава на хората с хрумвания, само че не с доста пари, да могат да се включват в системата. Когато политиката се дефинира от парите, всяка политическа партия ще има потребност от някой Бенчо. Така се взимат медии, социолози и предприемачи. Ако желаеме естествена политическа система, то доста би трябвало да са понижат парите от предизборните акции, които отиват за медии. Около 95% от разноските отиват за медии. Всеки би трябвало да има право и опция да се състезава, безапелационна бе Татяна Дончева.

За край на диалога тя акцентира, че това, което се случва в България от последните 10 години, предвещава злополука. " Случващото се с футболния тим " Левски ", ще се случва и с страната. Дилетантство, отсече водачът на " Движение 21 " пред Bulgaria ON AIR.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР