Всички политически лидери обаче призоваха българските граждани да отидат до

...
Всички политически лидери обаче призоваха българските граждани да отидат до
Коментари Харесай

На машина или с хартиена бюлетина: Как и за какво гласуваха партийните лидери

Всички политически водачи обаче приканиха българските жители да отидат до урните и да упражнят своето право на глас.

Вижте фотоси по какъв начин политиците гласоподават

Първи гласоподава Ахмед Доган - с хартия, Кадарайъ обаче избра машината

Както нормално, още при започване на изборния ден. Той даде своя избор в столичното 52. ОУ в кв. " Бояна ", само че този път не беше съпроводен от Велислава Кръстева, както на предходните избори, което породи и абсурда в Народния спектакъл.

Почетният ръководител пусна бюлетината си в урната малко след 7:30 часа, само че не пожела да даде коментар пред публицистите за своя избор. 

Снимка: BulFoto

И въпреки Движение за права и свободи да беше една от партиите, които подкрепиха връщането на хартиената бюлетина с претекста, че това ще върне и огромна част от гласоподавателите, малко по-късно от Кърджали. 

" Гласувах с разсъдък, отговорност и разговор да излезем от тази политическа рецесия, в която се намираме, тъй като преди да излезем от нея нито една от другите рецесии няма по какъв начин да бъдат решени ", съобщи той, откакто упражни правото си на глас.

Снимка: БТА

На въпрос за какво е предпочел машинно гласоподаване вместо хартиена бюлетина, както е направил почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, Карадайъ отговори, че е дал своя вот с бюлетина от машина.

От ПП-ДБ гласуваха с машина за развиване и европейско бъдеще

Придружаван от брачната половинка си Линда, пусна своя избор малко след 9 часа в 133 СУ " А.С. Пушкин " на ул. " Цар Шишман " в София.

Той означи още, че е дал гласа си за естествен европейски живот.

" Искам третата ми дъщеричка да може да се върне да работи в България. Искам, като виждам приятелите си, до Варна да не пътувам за пет часа, да пътувам за три часа. Искам, като пътуваме в Европа, да не се усещаме второкласен хора, да не би трябвало да ни ревизират документите на всяка спирка ", разяснява Петков на излизане от секцията, откакто гласоподава посредством машина.

Снимка: BulFoto

, защото първите два машината засече и извади единствено разпечатка с хеш кода. Наложи се намесата на механик. Въпреки това Василев съумя да упражни правото си на избор от родното Хасково.

" Най-важното е, че хората минават и гласоподават, виждате го. Това е извънредно значимо, тъй като би трябвало да се даде ясна посоката на страната ни, която показах. Крайно време е да тръгнем напред ", коментира Василев.

Снимка: БТА

, гласоподава в столичното 93-то приблизително учебно заведение " Александър Теодоров - Балан " - с машина, по думите му " несъмнено, без никакви проблеми ".

Гласувах за това България да тръгне напред да излезе от тази обърканост. Днес е прелестен ден да тласнем страната ни към развиване, съобщи Иванов.

Снимка: Булфото

Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов от своя страна разгласи, че е дал своя вот " да възстановим парламентарната република.

Той заяви пред публицистите, че ще предложат сформиране на държавно управление от ПП-ДБ, " тъй като ще бъдат първа политическа мощ и ще преговаряме държавнически с останалите да ни дадат поддръжка ".

Снимка: BulFoto

ГЕРБ-СДС даде своя избор с хартиена бюлетина - " като в целия либерален свят "

При тая чудовищна инфлация, високи цени, големи задължения по левче от горната страна за бензин нафта, стотици проценти за газ. Трябва да се създадат доста неща в страната. Така че по-скоро бих призовал всички да гласоподават. Днес е елементарно от на следващия ден става мъчно. Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е либерален метод народът да покаже по какъв начин желае да се ръководи ", съобщи, като акцентира, че е дал гласа си " като в целия либерален свят - с хартия ".

Ако желаеме да си създадем гибелен атентат, можем да отидем на шести и седми избори. Ако няма болшинство бюджет няма да може да бъде признат, тъй като с него непосредствено ще се блокира страната ", добави още Борисов.

Според водача на ГЕРБ би трябвало да се сформира здрава коалиция и тогава да се дефинират и целите на бъдещо държавно управление.

Снимка: БТА/AP

.

 Гласувах за постоянна България и за постоянно държавно управление, което да овладее инфлацията, да обезпечи покупателна дарба на приходите на българските жители, да ограничи бюджетния недостиг за да осъществим критериите за еврозоната, да опазим границата и да станем член на Шенген, изясни той, откакто излезе от изборната секция.

Снимка: БТА

Корнелия Нинова също гласоподава с хартия - за по-високи приходи и срещу джендър идеологията, параванът обаче не съумя да скрие нейния избор

Пердето, което трябваше да отдели хорските очи тайната на вота, не беше дръпнато до дъно, и заради това се видя доста ясно, въпреки и отдалеко, кое квадратче задрасква соцлидерката.

, откакто нейната групировка беше вносител на поправките в Изборния кодекс.

Снимка: БТА

" Гласувах за по-високи приходи и по-ниски цени, за отбрана на българското родно произвеждане. Гласувах да спре войната и да има мир, за поддръжка на българското семейство, за отбрана на децата от джендър идеологията, за непоклатимост и сигурност в страната, за по огромна роля на страната в решаването на проблемите, пред които сме изправени ", съобщи, откакто гласоподава, Нинова.

Тя изрази вярата, че може да бъде открита сполучлива формула за ръководство.

Костадин Костадинов от " Възраждане " избра машината

" Гласувах за възраждането на България като свободна и самостоятелна страна ". Това съобщи .

По думите му, с цел да има постоянен кабинет, хората би трябвало да гласоподават, тъй като всичко е в техните ръце.

" Призовавам ги да излязат и да гласоподават, колкото се може повече, тъй като, когато българските жители гласоподават, няма по какъв начин различен да взема решение вместо тях. Колкото по-малко излязат да гласоподават през днешния ден, толкоз по-голяма е вероятността някой различен да взема решение ориста на България - отвън България ", акцентира водачът на " Възраждане ".

Снимка: BulFoto

И Стефан Янев гласоподава с машина - за предсказуемо настояще и по-добро бъдеще

Очаквам с по-голяма възможност да се сформира държавно управление, тъй като виждам, че в политическото пространство има диалог за разговор, за повече разсъдък, за единодушие по значимите цели, сподели .

Янев означи, че е дал своя вот за предсказуемо настояще и по-добро бъдеще най-много за децата и младежите.

Снимка: БТА

Думите разговор и взаимоотношение не са непознати на съвсем всички партии, тъй че се надявам, че това ще даде резултат и в последна сметка партиите ще бъдат в положение да седнат на масата в търсене на разговор, ще намерят тези верни правила, които са нужни за сформиране на болшинство, сподели още водачът на " Български напредък ".

Мая Манолова гласоподава с машина и поръчка за 49-ото Народно събрание -  " Левицата! "  да бъде в съпротива

" Става ясно, че любимците в това съревнование са подготвени да се коалират и те към този момент не го крият. Затова приканвам българските жители да гласоподават за алтернативата. Да не гласоподават за тези, които нямат угризения да ги вкарат във война, за покровителите на народа, за хората, които са посочили с биографиите си, че отстояват правата на елементарните хора, че се борят против спекулата, картелите, бедността, за мир ", сподели Манолова.

" Ние ще бъдем алтернативата, тъй че гласувайте за алтернативата, която ще пази мира и ще стои до елементарните хора ",, като прикани всички българи да излязат и да гласоподават, с цел да " изплашат мафията ".

Снимка: БТА

" Гласувах за обединяване, за обединяването прави силата, за обединяване на лявото. Не просто за механично събиране за власт, на партийни абревиатури, а обединяване към правила и полезности. Справедливост, взаимност, висок стандарт, напредък ", сподели Манолова.

До момента никой от " ИТН " не е обяснил пред публицисти своя избор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР