Всички полети на нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София до

...
Всички полети на нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София до
Коментари Харесай

Отново лоши новини от "Wizz Air"

Всички полети на нискотарифната самолетна компания " Wizz Air " от София до Бирмингам, Бристол и Донкастър (Шефилд) ще бъдат прекратени от 6 ноември.

От компанията изясняват, че заетостта на полетите до тези направления не е дала отговор на упованията и в следствие софийската мрежа е трябвало да бъде усъвършенствана. Допълнителният потенциал ще бъде разпределен по други направления през идващите месеци.

Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени и им е предоставена опция да изберат различен полет от графика на компанията, да им бъде възобновена напълно платената сума или да получат 120% от в началото платената цена в своя WIZZ акаунт, които да употребяват за бъдещи резервации.

Единствената дестинация за пътуващите с " Wizz Аir " до Англия след 6 ноември остава летище Лутън, Лондон. От компанията показват, че от март идната година превозвачът възнамерява стартирането на три нови маршрута от София до Лисабон, Ница и Малага. Предвижда се и увеличение на честотата на осем известни съществуващи услуги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР