Всички полети на нискотарифната авиокомпания Уиз еър от София до

...
Всички полети на нискотарифната авиокомпания Уиз еър от София до
Коментари Харесай

„Уиз Еър” спира полетите до три дестинации

Всички полети на нискотарифната самолетна компания ”Уиз еър ” от София до Бирмингам, Бристол и Донкастър/Шефийлд ще бъдат прекратени от 6 ноември.
Информацията беше огласена от Българска телеграфна агенция във връзка със сигнал от клиенти за анулирани резервации за посочените дестинации. От компанията изясняват, че заетостта на полетите по тези направления не е дала отговор на упованията и вследствие на това се е наложило софийската мрежа да бъде усъвършенствана.

Допълнителният потенциал ще бъде разпределен по други направления през идващите месеци. Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени и им е предоставена опция да изберат различен полет от графика на компанията, да им бъде възобновена напълно платената сума или да получат 120% от в началото платената цена в своя акаунт, които да употребяват за бъдещи резервации. Единствената дестинация за пътуващите с " Уиз еър " до Англия след 6 ноември остава летище " Лутън " в Лондон.

От компанията показват, че от март идната година превозвачът възнамерява стартирането на три нови маршрута от София до Лисабон, Ница и Малага. Предвижда се и увеличение на честотата на осем известни съществуващи услуги.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР