Всички под 50-годишна възраст имаме поне по една електронна поща

...
Всички под 50-годишна възраст имаме поне по една електронна поща
Коментари Харесай

Може да загубите стария си профил в Google - ето защо

Всички под 50-годишна възраст имаме най-малко по една е-поща вид golqm_igra4@любимата-ви-мейл-услуга.com Ако заради разнообразни аргументи (предимно срам) сте спрели да я ползвате постоянно, само че имате нещо значимо в нея и тя се намира в Gmail, може би е добър миг да си спомните паролата - другояче след няколко месеца тя ще изчезне дружно с цялата информация вътре.

Детайли : От Гугъл оповестиха сериозна смяна в политиката си за неактивните профили. Вече за такива ще се считат тези, които не са били употребявани в продължение на повече от 2 години. Планира се от декември 2023 година да стартира триенето на регистрации без скорошни дейности от страна на потребителите.
 Жертва на офанзива станаха 1 милион консуматори на Gmail
Жертва на огромна машинация станаха 1 милион консуматори на Gmail

Спам известие лъже, че Гугъл Docs

Важно : Качените от неактивните консуматори видеа в YouTube няма да изчезнат. Това има значение, тъй като има голямо количество забавно наличие, основано да вземем за пример от хора, които към днешна дата не са сред живите и околните им нямат достъп до профилите им.

Контекст : Според онлайн колоса това е най-надеждният метод да се пребори спамът - съгласно данни на компанията старите сметки е 10 пъти по-малко евентуално да има двустепенно удостоверение при влизане (например SMS код с изключение на паролата) и когато бъдат компрометирани се употребяват елементарно за разпространяване на нежелана поща и за обири на идентичност.

Разбира се, евентуален фактор е цената на дисковото пространство, което в този момент Гугъл ще освободи - преди години Gmail се използваше от някои консуматори безусловно като онлайн флашка, в която да съхраняват файове.
 Гугъл
Гугъл " отвръща на удара " с две дузини нови AI артикули

Компанията интегрира свои и непознати платформи с изкуствен интелект

Какво да извършите : От Гугъл показват, че е задоволително просто да влезете в Гугъл профила си на компютър или да включите обвързвано с профила Android устройство.

От екипа на онлайн колоса акцентират, че ще изпратят няколко уведомления на застрашените профили през идващите месеци.

От друга страна : " Чистката ", която Гугъл възнамерява, звучи като неприятна вест за крадците на идентичност, само че в действителност може да им направи страховит подарък. Освобождаването на известни, само че неактивни имена на профили дава опция всеки да ги заеме.
 Обещават непробиваема електронна поща
Обещават непробиваема електронна поща

Услуга на Lavabit се възражда след близо четири години разработка

Това е изключително рисково в случаите, в които целта преди години се е записала в дадени платформи с поща, която към този момент не употребява. Онлайн злосторникът след декември просто ще може да придобие този имейл адрес и посредством опцията за възобновяване на забравена ключова дума да овладее всички свързани с нея сметки.

Затова най-добре прегледайте старите си профили в Gmail - никой не ви кара да ги слагате на визитната си картичка, само че най-малко ще избегнете по-големи главоболия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР