Всички персонални въпроси за министри ще разгледаме по-късно с коалиционните

...
Всички персонални въпроси за министри ще разгледаме по-късно с коалиционните
Коментари Харесай

Нинова: Имаме бележки по коалиционното споразумение, които да изчистим до довечера

Всички лични въпроси за министри ще разгледаме по-късно с съдружните сътрудници. Днес сме съсредоточени към съдружното съглашение. То би трябвало да се реши до тази вечер. Това сподели пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след консултациите при президента Румен Радев за сформиране на държавно управление.

" Снощи късно получихме съглашението, разгледахме го с експертни и политически групи. Имаме по него някои бележки. Срещнахме се с Кирил Петков и Асен Василев след срещата при президента. Обсъдихме ги. До тази вечер продължаваме с това да почистим политическото съдружно съглашение. Министри и постове - по-късно.

Утре ще се гледа структурата на Министерски съвет, персоналните ни оферти на Изпълнително бюро на Българска социалистическа партия, на политически съвет на Българска социалистическа партия и на Национален съвет на Българска социалистическа партия и по-късно ще ви кажем какво ще се случи ", посочи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че съглашението ще е подписано от Политическа партия с всяка една от другите партии - съдружни сътрудници.

Тя не пожела да разяснява имена на министри, до момента в който не е дефинитивно.

Корнелия Нинова само отхвърли нечиста сделка в медиите, че ще има Министерство на държавното дружество. Коректното име ще е Министерство на стопанската система и промишлеността, сподели тя.

Нинова съобщи, че за тях ще бъде приоритет да се одобри бюджета.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/590770072183627
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР