Всички партньори в коалицията осъзнават, че в момента да пуснем

...
Всички партньори в коалицията осъзнават, че в момента да пуснем
Коментари Харесай

Петков: Военните ни заводи работят на пълни обороти, но сме само търговци, не сме поели отговорност

Всички сътрудници в обединението осъзнават, че сега да пуснем това държавно управление в обстановка на война, е доста безконтролно. Това разяснява министър председателят Кирил Петков по отношение на идното гласоподаване " за " или " срещу " даване на военна помощ на Украйна.

Ние мислим, че надали не е нашият интерес или техният интерес. Това не е по този начин. Много е значимо вместо да си гледаме единствено в обувките, да забележим по какъв начин можем да помогнем по този начин, че да задоволим техните потребности, само че това ще е потребно за България, безапелационен е министър-председателят.

Наш цех получава питане за 200 млн. продукция от полска компания. Проверява се от нашите служби. Ако всичко е тъкмо - изпраща се на Полша. Пита се - Полша последна точка ли е? Отговаря се - да. И ние изпращаме, изясни доставките на оръжия в Полша, за които оповестиха от ГЕРБ.

" До този миг ние сме просто едни търговци. И тази стока в никакъв случай не върви на положителни места. Нито носим отговорност, нито можем да се похвалим, че сме създали нещо. Българското държавно управление не е поело никаква отговорност по отношение на пращане на военна помощ. Заводите ни работят на цялостни обороти, само че до гласуването в Народното събрание, не сме помогнали повече на хората, на които желаеме да помогнем, откъм военна помощ. "

Ние от Продължаваме промяната ще гласуваме " за " военна помощ, уточни Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР