Всички партии участват в изборите, за да ги спечелят и

...
Всички партии участват в изборите, за да ги спечелят и
Коментари Харесай

Карадайъ: Държавник като Доган се ражда веднъж на 100 години

Всички партии вземат участие в изборите, с цел да ги завоюват и да стигнат до властта. Въпросът е защо е тази власт. За Движение за права и свободи властта в никакъв случай не е била самоцел, а инструмент за осъществяване на стратегия за ръководство на страната. Властта е единствено, с цел да може да се усъвършенства качеството на живот на хората в страната. Това разяснява водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Движение за права и свободи не може да намерите във власт, която няма цели и стратегия за развиване. Ако ние сега сме последната стопанска система в Европейски Съюз, би трябвало да се възползваме от всички ресусрси да се отлепим от дъното на Европейски Съюз. Не би трябвало да завещаваме на идващото потомство дъното на Европейски Съюз ", предизвести Карадайъ.

" От 4-5 години повтаряме, че имаме стратегия за ускорено икономическо развтие на страната. Нашите цели са чист въздух, чиста храна, чиста околна среда, високи технологии. Ще се борим да участваме във властта директно, посредством коалиция. Движение за права и свободи не прави политики " анти " и " срещу ", изясни Карадайъ.

" Какви обединения ще има, значително, ще се отговори след резултатите от изборите ", уточни той.

“Държавник като Доган се ражда един път на 100 години. Естествена е оценката в нашата партия ", разяснява Карадайъ във връзка вчерашното послание на почетния предсседател на Движение за права и свободи Ахмед Доган към съпартийците им.

" Моите упования са в идващия парламент да има доста повече разсъдък и по-малко страсти ", означи още водачът на Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР