Всички партии още на изборите са декларирали какво могат и

...
Всички партии още на изборите са декларирали какво могат и
Коментари Харесай

Борисов от Пловдив: Без нерви и его да направим кабинет с кратък мандат, имаме готова формула

Всички партии още на изборите са заявили какво могат и какво не могат да вършат. В такава обстановка - като политическа рецесия, единственото, което е нужно е разсъдък - да има държавно управление, да има парламент. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойто  Борисов в отговор на въпрос водят ли се диалози за кабинет.

Борисов е на посещаване в Пловдив за повторно в границите на няколко дни. И поздрави жителите на Пловдив за придобивката на пречиствателната станция - голям план за 120 млн., съобщи Борисов и добави:

Без нерви и без его, дадох през вчерашния ден формула за кабинет, продължи тематиката водачът. Ако след всички срещи на партиите, което е голям прогрес, се изготви документ, обезпечен от партиите, от министри, които не са политически лица, както е служебното държавно управление, с къс мандат, да мине зимата, и оттам-нататъка е ясно, че се отива на избори. Трябва ли в този момент или след месеци. Ако е в този момент, нищо повече няма да се направи, в случай че е след това, ще има повече разлика, сподели експремиерът.

Той разяснява и тематиката за бюджета и приходите на хората.

Асен Василев направи доста бюджети и сутринта зам.-шефката на КТ " Подкрепа " сподели, че когато те са сложили въпроса за МРЗ и приходите, господин Василев им отказал, напомни той.

Ние освен подкрепихме бюджета на кабинета Петков, само че и съществени моменти бяха препоръчани от нас. Кое се промени за 1 месец, че бюджетът, който персонално Василев внесе, та да се приказва, че идва злополука. Финансов министър, на който бюджетът не устоя и месец, би трябвало ли да е във властта, попита реторично Борисов.

Сега предизборно желаят да си купят гласове. Това преди време беше заклеймявано като предизборно извършване на покупки. Искаме документ, подписан от водачите, че единствено, по което се отвори, ще се приема, сподели още Борисов и акцентира, че хората стачкуват през днешния ден, тъй като техните приходи не бяха предпазени от партията на Василев и Петков.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР