Всички партии, които имаха успех на тези избори, получиха реално

...
Всички партии, които имаха успех на тези избори, получиха реално
Коментари Харесай

Анализатори: Лидерите на ГЕРБ и БСП играха ключова роля за резултатите от вота

Всички партии, които имаха триумф на тези избори, получиха действително втори късмет. Това е опция да приключат маната с положителен баланс, разяснява социологът Румяна Коларова в предаването „ Тази сутрин”.
Борисов призна за неточности и даде обещание „ работа, работа и отново работа ” Премиерът избра обществените мрежи, с цел да разяснява първите резултати от вота
По поръчката, която даде Бойко Борисов в изборния ден, ще продължи разчистването в партията, най-малко той го даде обещание, съобщи и Киряков. За Българска социалистическа партия той разяснява, че борбите вътре в партията ще продължат – освен за водачеството, само че и позиционното опълчване на двете лобита.

Там не е решен казусът с вътрешната народна власт, Корнелия Нинова даде поръчка, че ще има нови правила за избор на водач, само че те доста повтарят това, което се случи в десницата преди много години, уточни още политическият анализатор.
Евровотът докара до предварителни избори… в Българска социалистическа партия Социалистите се връщат в Народното събрание, разгласи Корнелия Нинова
При тези избори водачите на двете партии – ГЕРБ и Българска социалистическа партия, играха основна роля за резултата, уточни и Румяна Коларова.

„ А какво ще се прави в партията ГЕРБ и в държавното управление сигурно би трябвало да се реши с умен и рационален баланс. Защото е ясно, че освен гласоподавателите и публичния напън изискват да се вършат промени, само че е ясно и, че лични промени няма да решат казуса. Трябва да се търси смяна в метода по какъв начин се прави политика и законодателство”, уточни Коларова.

Твърде евентуално е да има промени поради самите промени и публичния напън, уточни и Георги Киряков. По думите му за промяна на модела още е мъчно да се приказва, тъй като този модел за ГЕРБ е работещ на този стадий.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР