Всички панелисти на Гала са под яко напрежение, защото както

...
Всички панелисти на Гала са под яко напрежение, защото както
Коментари Харесай

Ето коя е бетонирана при Гала

Всички панелисти на Гала са под крепко напрежение, тъй като както стана ясно идващият сезон на "На кафе " още веднъж ще претърпи промени и то съществени. Очакват се всички участващи в предаването да се сбогуват с ефирното си време. Само един човек с изключение на водещата обаче е с бетонирано място за септември и това е инфлуенсърката Андреа Банда Банда, научи HotNews от източници на продукцията.

Младата дама имала постоянни подкрепи поради своя татко, който е много авторитетен предприемач - Красимир Влъчков, който е в съвета на шефовете на „ Топлофикация Банско “ и е съучастник в още 5 сдружения. Според осведомени таткото на Андреа е вкарал мъжа на Гала – Стефан Николов в бизнеса със зелени сили и по този начин Андреа Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в утринното предаване на Гала и след отпуската.



Синеоката брюнетка, чийто същински имена са Андреа Влъчкова ще продължи да води кино рубриката си, само че за разлика от нея всички останали ще се наложи да се разделят със утринните си събеседвания в ефир. Най-смутени от протичащото се били Патрашкова и Ева Веселинова. Двете треперили за медийната си изява и се надяват да ги запазят, само че това надали ще се случи, разясняват от обкръжението на Гала. Мъжете от панела - Илиян Любомиров и Юлиян Константинов много действително приемали всичко и били подготвени да одобряват ориста си на уволнени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР