Всички от БСП са за разстрел – заради тези думи

...
Всички от БСП са за разстрел – заради тези думи
Коментари Харесай

Готови - за стрелба

Всички от Българска социалистическа партия са за разстрел – поради тези думи на евродепутата и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати особено писмо до ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни. С писмото Нинова се оплаква, че това не било изолиран случай и че такива изяви връщат " най-мрачните времена на доминираната от нацистите на Хитлер Европа ".
Коментар на редактора
Щеше да е смешно, в случай че не беше тъжно. Защото и до през днешния ден продължаваме да берем плодовете на комунистическото ни завещание – тези плодове, който узряха с помощта на роднинските връзки по върховете, на алчността, лакомията и тъпоумието им.
Реването в жанр " апелирам, другарко " приляга доста на алената приятелка. Да отидем да се оплачем на другарката си е остарял способ, който има исторически корени по целия свят. И е много презиран от мнозина – тъй като подсказва некадърност да намериш решение на проблемите си самичък и податливост към доносничество. В случая, несъмнено, похватът се употребява, с цел да се вдигне звук през позаспалия летен сезон, откакто Българска социалистическа партия няма по какъв начин да си отвори устата по надалеч по-сериозни проблеми от сферата на Бенчобенчовщината. А дъвката с Македония е повече от транспарантна - ами да, комунистите оказват помощ за сформирането на тази страна и да, Българска социалистическа партия им е правоприемник по лично самопризнание.
И в случай че би трябвало да сме мъчително почтени с едно социологическо изследване дали Българска социалистическа партия са за разстрел, какво ли ще покаже то? А в случай че разтеглим с въпрос дали българските политици са за разстрел, какъв ли ще е резултатът? Със сигурност няма да е образец за хуманитарност – и всички знаем за какво!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР