Всички основни политически формати ще отчетат по-добри резултати на местните

...
Всички основни политически формати ще отчетат по-добри резултати на местните
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Най-печеливши в местните избори ще бъдат ДПС

Всички съществени политически формати ще отчетат по-добри резултати на локалните избори. След вота всеки ще бъде победител. ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ, само че няма да има тези 130 кмета. Българска социалистическа партия и " Обединени патриоти " ще имат повече кметове. Най-печеливши в тези избори ще бъдат Движение за права и свободи ". Това сподели пред БНР Цветан Цветанов, ръководител на " Евроатлантически център за сигурност ".

По думите му за 13 години ГЕРБ се е построила като единствената опция в смесените райони. " Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не на всички места и не непременно в тези места ГЕРБ да има посланичество. Това води до леко оттегляне и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената опция. ГЕРБ ще направи оттегляне от смесените райони ", сподели Цветанов.

" Резултатите от локалните избори ще дадат обстоятелствата, с които всеки един ще би трябвало да се преценява. Местната власт е гръбнакът на партията, само че и гръбнакът за развиването на районите ", уточни още той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (119)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР