Всички основни политически формати ще отчетат по-добри резултати на местните

...
Всички основни политически формати ще отчетат по-добри резултати на местните
Коментари Харесай

Цветанов: Правителството могат да саботират само тези, които участват в него

Всички съществени политически формати ще отчетат по-добри резултати на локалните избори. След вота всеки ще бъде победител. ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ, само че няма да има тези 130 кмета. Българска социалистическа партия и „ Обединени патриоти “ ще имат повече кметове. Най-печеливши в тези избори ще бъдат Движение за права и свободи. Това показа пред БНР Цветан Цветанов, ръководител на Евроатлантическия център за сигурност.

Той напомни, че за 13 години партия ГЕРБ се е построила като единствената опция в смесените райони.

,,Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не на всички места и не непременно в тези места ГЕРБ да има посланичество. Това води до леко оттегляне и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената опция. ГЕРБ ще направи оттегляне от смесените региони'', акцентира Цветанов.

,,Резултатите от локалните избори ще дадат обстоятелствата, с които всеки един ще би трябвало да се преценява. Местната власт е гръбнакът на партията, само че и гръбнакът за развиването на регионите'', уточни още той.

Според Цветанов след шпионския скандал решенията за реализирането на огромните енергийни планове са почнали да минават доста бързо.

По думите му единствените, които могат да саботират държавното управление, ''са тези, които вземат участие в него, и в огромната си част тези, които могат да бъдат съперници в българския парламент''.

По мотив абсурда в БНР и информацията за оказван напън върху медията Цветан Цветанов прикани за храброст и засегнатите да разгласят имената на опиталите се да им окажат въздействие, с цел да се спрат спекулациите по тематиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР