Всички оръжия, изпратени до Украйна, минават транзитно през южната част

...
Всички оръжия, изпратени до Украйна, минават транзитно през южната част
Коментари Харесай

Ще убиват Европа със собствените ѝ оръжия

„ Всички оръжия, изпратени до Украйна, минават директно през южната част на Полша, по-късно пресичат границата и по-късно доставките престават да бъдат централизирани: те могат да бъдат натоварени в камиони, микробуси и даже извозени с частни транспортни средства “, сподели един от западните служители. “И от този миг към този момент не направляваме тъкмо къде и по какъв начин се доставят военните товари, по какъв начин се употребяват доставките - и даже дали те остават на територията на страната или не ”, добавя той.

Подобно обезоръжаващо самопризнание за изтощение беше направено пред „ Файненшъл таймс “, който въобще не симпатизира на Русия.

След тази обява “Европол”, който сплотява следователи и чиновници на правоприлагащите органи на Европейски Съюз и работи в границите на общоевропейската пълномощия, съобщи, че противозаконното и неконтролирано „ разпространяване на огнестрелни оръжия и експлозиви може да обхване Европейски Съюз, където да се употребяват към този момент открити контрабандни направления и в случай че спорът завърши, рискът от усилване на трафика на оръжия ще бъде още по-висок”.

По-нататък в цитираното изявление се вършат всички нужни реверанси към украинските управляващи (иначе клеймото на „ сътрудника на Москва “ и „ шпиони на Кремъл “ няма по какъв начин да бъде избегнато в ЕС), само че те не трансформират същността на казаното.

Ако се преведе от езика на протокола на езика на здравия разсъдък, то груповият Запад, изпратил модерни оръжия за десетки милиарди евро, в действителност не знае къде е отишло всичко. Възможността за следене на всички тези “Джавелин” и самоходни гаубици, както и снаряди, както всичко останало, което стреля и убива руснаци - както бойци, по този начин и цивилни - е лимитирана, в случай че въобще е допустима.

Но когато смъртоносната армада е ориентирана против руснаците, това не интересува европейците и тези техни съдружници, които са от другата страна на Атлантика.

Властите на “цивилизованите” – в кавички – страни и общества започнаха да треперят сега, когато се появи опасност някои от тези смъртоносни оръжия да бъдат употребявани на европейска територия. За обстоятелството, че това към този момент не е опция, а идна действителност, приказва поредност от вестникарски изявления. В момента, в който полицейски патрул, решил да ревизира документите на жител на етническо гето във Франция, бъде уцелен с на ниска цена платен “Джавелин”, тази тематика ще влезе и в телевизионните токшоута.

„ Как по този начин, по какъв начин по този начин нашите чудодейни “Джавелини”, “Цезари” и други в този момент са ориентирани към нашите сънародници, към европейците?”, сигурно ще попитат техните участници.

Засега това, несъмнено, е прогноза.

Но се основава на действителността. На тази, която към този момент съществува през днешния ден в тези квартали, където полицията и жандармерията се считат за врагове.

Бандитите и незаконните синдикати, несъмнено, плюят на тези, които се пробват да лимитират бизнеса им, бил то проституция, трафик на опиати и други удоволствия от живота в този доста свободен свят, където дълги години автомати и снайпери се купуват толкоз елементарно, колкото кроасаните за закуска.

Основното е, че всичко, което се случва през днешния ден, и цялото това безпокойствие от разрастването на контрабандата на оръжие въобще не е нова тематика за Европа.

Войната в Югославия, когато Европейският съюз раздра тази страна, тъй като в действителност искаше да усили въздействието си на Балканите, а по-късно да трансформира полуострова в следващия аванпост за опълчване на Русия, докара до безусловно същия резултат.

Престъпните синдикати, настоящи на територията на общността, с наслада привличаха в редиците си тези, които европейските медии назоваха „ жертвите на геноцида на ужасните и жестоки сърби “, а точно албанците. Те се оказаха толкоз усърдни възпитаници, че в последна сметка оглавиха множеството от тези мафиотски общности.

Разбира се, защото воденето на статистика за закононарушения и противозаконни дейности, като се вземе поради, наред с други неща, етническият генезис на тези, които са ги направили, е неразрешено от закона - да вземем за пример във Франция - в най-хубавия случай на необикновен медиен демократизъм, може да се каже единствено " имигранти от Източна Европа " или " имигранти от балканските страни ", мъчно е да се очертае по какъв начин тъкмо и кой си е разделил сферите на въздействие в търговията с оръжие.

И тук могат да се посочат единствено (нагледен образец, само че не прекомерно конкретен) престъпните сериали, където тематиката за албанската мафия съумява да излезе от границите на политическата уместност.

И редките публикации в пресата.

Съответните френски ведомства отхвърлят да разясняват. Иначе би се схванало, че албанските синдикати са изтласкали корсиканците на практика на всички места. Днес те управляват както търговията с опиати, по този начин и търговията с женска плът. Именно от албанците набират сводници и " наблюдаващи " на търговия на дребно с противозаконни субстанции.

И в този момент идва нова вълна, за чиято опасност предизвестяват в Европол.

През двадесет и няколко години, минали след насилственото раздробяване на Югославия, незаконните имигранти в Европейски Съюз се усилиха, а финансирането на правоприлагащите и правоприлагащите организации доста понижа (разбира се, това са свързани явления). Увеличи се и броят на Неправителствени организации, които са подготвени да се оплакват от " полицейската грубост и нейния расизъм ", до момента в който броят на хората, които желаят да работят в полицията против доста дребни заплати и тежка и рискова работа, понижа.

Нивото на насилието - по улиците, вкъщи, по пътищата, броят на кражбите и грабежите - нараства всяка година.

А в този момент си представете какво ще стане, когато тази територия, където спазващите закона жители от дълго време не са охранявани и защитавани от полицията, тъй като нямат задоволително запаси и благоприятни условия, бъде залята от цунами от контрабандни армейски арсенали ( всички създадени в Европа) от Украйна.

Няма подозрение, че европейците, не всички, само че някои, ще станат жертви на европейско оръжие.

Въпросът е единствено по кое време ще стане това.

Утре или вдругиден или, да речем, след шест месеца.

Но едно е ясно и явно – подготовката за деня на показните убийства към този момент е почнала.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР