Всички онези милиони зрители, които са били разочаровани от финала

...
Всички онези милиони зрители, които са били разочаровани от финала
Коментари Харесай

Играта на тронове продължава с нови 17 дракона

Всички тези милиони фенове, които са били разочаровани от финала на " Игра на тронове " - епоса на HBO, който пренаписа разпоредбите за снимане на тв сериали, могат да въздъхнат с облекчение при типа на първия формален тийзър от " Домът на дракона ". Предисторията на " Песен за огън и лед " се развива 200 години преди събитията в " Игра на тронове " и се концентрира върху ориста на семейство Таргариен. HBO Max, новата стрийминг услуга, която стъпи на българския пазар преди броени седмици, алегорично избра да показа филмовия откъс точно на Гергьовден - денят, в който Св. Георги убива змея.

Що се отнася до филмовия сюжет, трите дракона на Денерис ще избледнеят спрямо доказаните 17 огнедишащи чудовища, които ни чакат в " Домът на дракона ", с цел да оказват помощ на фамилията да резервира властта си. Визерис Таргариен е едноличен държател на Железния престол и, както се вижда в новия тийзър, представители от всички други домове чинно му се кланят и дават обещание лоялността си. Този път битката за власт ще се случва вътре в дома – Визерис е показал принцеса Ренира за престолонаследник, само че другите Таргариени никак не са удовлетворени от концепцията мощта на стоманения трон да бъде съсредоточена в ръцете на жена. Те също желаят трона, тъй като " късият смъртен живот не е нищо, в случай че не гонене на завет ".

За разлика от последните сезони на " Игра на тронове ", които бяха писани безусловно " на коляно ", тъй като Дж. Р. Р. Мартин създаваше новите томове от сагата " Песен за огън и лед " по-бавно, в сравнение с продуцентите и публикувата изискваха, " Домът на дракона " стъпва върху постоянна литературна основа - към този момент напълно написаната " Огън и кръв ". 

Премиерата на новия сериал, комуто се пада да върне вълнението и доверието на публиката към света на Вестерос, е на 22 август. Той ще включва 10 епизода с присъединяване на Пади Консидайн (Визерис Таргариен), Мат Смит (принц Демон Таргариен), Оливия Кук (Алисън Хайтауър), Ема Д’Арси (принцеса Ренира Таргариен), Стив Тусен (лорд Корлис Веларион), Рис Ифанс (Ото Хайтауър) и други

Съавтор и изпълнителен продуцент е писателят Джордж Р. Р. Мартин, шоурънъри са Райън Кондал и Мигел Сапочник, а а Сара Хес е изпълнителен продуцент и сценарист. Режисьори са Клеър Килнър, Гита В. Пател, Грег Яйтанс и Сапочник.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР