Всички ограничителни мерки да вървят заедно с компенсации на засегнатите.

...
Всички ограничителни мерки да вървят заедно с компенсации на засегнатите.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Всички ограничителни мерки да вървят заедно с компенсации на засегнатите

Всички ограничаващи ограничения да вървят дружно с обезщетения на засегнатите. Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Предлагаме по една минимална заплата за самоосигуряващите се лица.

„ Служебният министър на опазването на здравето стартира да постанова ограничаващи ограничения поради настъпващата коронавирус вълна. Специалистите преценят дали те са наложителни. Ние настояваме всички ограничавания да бъдат въвеждани по едно и също време с ограничения за обезщетения на засегнатите лица. Първите стъпки на кабинета касаят културни мероприятия, кина, театри и други

В тази сфера има най-вече самоосигуряващи се лица. За тях държавното управление не планува никаква поддръжка, в това число във импортираната актуализация на бюджета.

Още през ноември 2020г. при ръководство на Борисов, ние предложихме да им се обезпечи по една минимална заплата.

И през днешния ден сме поредни и кардинални, без значение какво държавно управление ръководи. Ще създадем такова предложение сред първо и второ четене на закона за бюджета. Над 200 000 са самоосигуряващи се и самонаети в България. Тези хора не би трябвало да бъдат изоставяни сами в кризата‘, написа още Корнелия Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР