Всички очакваме Коледа с нетърпение и се надяваме, че този

...
Всички очакваме Коледа с нетърпение и се надяваме, че този
Коментари Харесай

15 трика, които ще направят коледата незабравима

Всички чакаме Коледа с неспокойствие и се надяваме, че този прелестен празник ще премине наред.

Подготовката за него не постоянно е лесна, само че следващите трикове, подбрани от BrightSide, сигурно ще ви улеснят.

Ако желаете елхата да наподобява доста по-привлекателна от елементарното, просто поставете върху нея два комплекта разнообразни по величина коледни светлини върху нея. 

Няколко светлоотразителни детайла по елхата правят чудеса. Те основават усещане за доста по-ярко дърво - с повече приказни светлини. 

Нямате време да опаковате подаръците? Пробвайте този елементарен трик. Увийте елементарна хартия към кутията, изрежете форма на половин коледно елха върху нея (или всеки различен празничен символ) и я прегънете на открито.

Изработването на хартиени снежинки и прикрепянето им към прозорците е една от най-лесните хрумвания за основаване на празнична декорация. Но по какъв начин да се опитаме да създадем снежинки не от хартия, а силикон? Това е един превъзходен метод да стимулирате въображението на децата.

Не е нужно да притежавате кой знае какви занаятчийски материали, с цел да извършите забавна декорация. Винаги можете да я изработите от солено тесто, която наподобява също толкоз добре, колкото глината. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР