Всички очакваха, че в "Като две капки вода" основните дразги

...
Всички очакваха, че в "Като две капки вода" основните дразги
Коментари Харесай

Луна мачка Юлиан Вергов

Всички чакаха, че в "Като две капки вода " главните дразги ще са сред журиращият Фънки и участничката Луна, само че това няма да е напълно по този начин. Оказва се, че "президентшата " оттук насетне ще влиза в вербален двубой не с устатия дебеланко, а с артиста Юлиан Вергов.

По време на вчерашния лайв, фолк ветеранката взе намушка точно театрала и то тъй като той не насърчи превъплащението й в Емил Димитров. "Това за мен беше облика на една ария на Емил Димитров - Арлекино. Нямаше нищо от него в твоето осъществяване. Добрият актьор кара хората да плачат, а не той да плаче ", прям бе Вергов, а думите му мощно жегнаха Луна. Тя го нападна цели два пъти по време на шоуто на Нова телевизия, видя HotNews.



Луна в облика на Емил Димитров.

Първата разпра с него се случи сега, когато певицата трябваше да даде своите 5 точки за някой от останалите участници. "Моите пет точки отиват през днешния ден при най-великият артист тук довечера. Не си ти Рачков, а един твой сътрудник, който в никакъв случай не е получавал премия - господин Вергов. Той имаше велико изявление, няма по какъв начин да го не помни. Като един същински Арлекин, толкоз ме въодушеви, че моята демонстрация на артист е в цялата си същина ", отсече фолк фурията. Изненадващо обаче Вергов не отговори на стрелите й. Тя обаче не се успокои и още веднъж ужили театрала в края на предаването, когато трябваше да натисне бутона за избор на идващия й облик. "Да дадеме 20 секунди популярност на актьорите без награди. Много ви апелирам, дано да го поканиме! Президентката кани веднъж! ", опита се да продължи панаира Луна, само че отново без резултат.



Вергов остана стъписан от думите на Луна, само че не й отвърна.

Всъщност задачата на Луна да се въплати в облика на естрадната легенда се оказа много прочувствена и специфична, а Фънки я насърчи с думите: "Чест ти прави, че си вложила толкоз доста труд. Обаче женската страст надви при теб. Неговата грациозност липсваше. "

Преди осъществяването си изпълнителката на "Тук-там " описа за какво е толкоз прочувствено обвързвана с творчеството на Димитров. "Не съм споделяла до момента, само че имах другарство с Емил Димитров. Последният ми диалог с него беше в 5 сутринта. Звънна ми и чух неповторимия му глас, който ми сподели: "Извинявай, че те разсънвам, само че желая да ти кажа какъв брой доста те обичам! " Това беше последният ми диалог с него. След време разбрах, че той просто се е сбогувал с мен ", описа Луна. "Този облик е съвсем неосъществим. Вълнението ми е голямо. Дори мога да се разплача на сцената ", добави при изявата си нощес тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР